Βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας ενδέχεται να εντοπίστηκαν στη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Trud, πρόκειται για τον Ατάνας και την Σάσα Ρούσεβ, οι οποίοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Η οικογένεια, φέρεται να έχει και άλλα παιδιά, δύο εκ των οποίων έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, όπως, δηλαδή, και η Μαρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της Μαρίας την αναγνώρισε όταν την είδε στην τηλεόραση και ζήτησε την επιστροφή του παιδιού της.

Σύμφωνα με φερόμενο

ως θείο της Μαρίας, τον αδερφό, δηλαδή, του πατέρα της, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την παράτησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία.

Διαφορετική είναι, όμως, η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία.

Είχε γεννήσει στη Λαμία η Ρούσεβ

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκύψει ότι στις 31 Ιανουαρίου του 2009, στη Λαμία, η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβ έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Και τώρα όλοι ψάχνουν να μάθουν αν εκείνο το παιδί, είναι η μικρή Μαρία και αν τελικά έχουν βάση τα όσα ισχυρίστηκε η προφυλακισμένη τσιγγάνα «μητέρα» της.

Η Ρούσεβ (ή Ρούσεβα), είχε βρεθεί στην Ελλάδα για να εργαστεί περιστασιακά σε χωράφια στη Φθιώτιδα.

Το θέμα όμως γίνεται πιο περίπλοκο καθώς η πιθανολογούμενη μητέρα της μικρής δήλωσε άγαμη στη ληξιαρχική πράξη γέννησης, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου εντόπισαν ότι στη μαιευτική κλινική χρησιμοποίησε το όνομα του συζύγου της.

Απομένει να διαλευκανθεί αν όντως είναι η μητέρα, μέσα από τεστ DNA και αν έδωσε με τη θέλησή της το μωρό ή «εξαναγκάστηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα