ΞΑΝΘΟ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ…

Η Μελέτη ξανάγινε ξανθιά, η εμβληματική ομόχρωμη της Ελένη Μενεγάκη συζητήθηκε για τη συνέντευξή της στο Θέμο, την ώρα που οι μελαχρινές στην Eurovision κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μια τηλεόραση σαν κομμωτήριο. Άσχετο: και η Μέρκελ ξανθιά δεν είναι;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Η Ελεονόρα Μελέτη επέστρεψε στο ξανθό. Πράγμα που ιδιαίτερα συζητήθηκε

στο lifestyle στερέωμα! Ωραίο κορίτσι, πολύ δυναμικό και γεμάτο ζωντάνια και καραφλή να αποφασίσει να βγει, πάλι ωραία θα ‘ναι.

Άσχετα που ο τηλεοπτικός φακός δείχνει να αγαπά τις ξανθιές…

Στην ουσία η Μελέτη παλεύει για την εκπομπή της σε έναν αγώνα που ήδη ξεκινούσε άνισα. Αρχές Μαΐου βρέθηκε με μια πολύ στημένη πρωινή εκπομπή, απέναντι από τον Καφέ με την Ελένη, που έχοντας όλη τη σεζόν μονοπώλιο στη ζώνη χωρίς ανταγωνισμό είχε καταφέρει να παγιωθεί.

Δεν είναι θέμα αξίας, αλλά διαχείρισης, Ελεονόρα. Και σίγουρα δεν ευθύνεσαι εσύ.

Έχει στο εξωτερικό τα θέματα του το εργατικό κίνημα! Επτά ολόκληρες μέρες, λέει κατάφερε να κλείσει πίσω από τον πάγκο του Native Intimates, ενός καταστήματος εσωρούχων στην Νέα Υόρκη, η Λόρεν Οντές, πριν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι ιδιοκτήτες την απολύσουν επειδή είχε πολύ μεγάλο μπούστο και ήταν πολύ …αισθησιακή για αυτή τη δουλειά. Το θέμα έφτασε στις εφημερίδες και σύμφωνα με την «New York Post», οι ιδιοκτήτες της πρότειναν να φοράει αντρικές φόρμες ή μπλούζες, να τυλίξει το στήθος της με μονωτική ταινία, ώστε να φαίνεται μικρότερο ή να πηγαίνει στην δουλειά φορώντας ρόμπα του μπάνιου.

Και ενώ την έστειλαν σπίτι να βγάλει ένα μαύρο φόρεμα που φορούσε, της τηλεφώνησαν να μη ξαναγυρίσει και της γνωστοποίησαν την απόλυση της. Θύμωσε η εργαζομένη και τηλεφώνησε αμέσως στην φεμινίστρια δικηγόρο Γκλόρια Άλρεντ, φανατική υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών, η οποία άρχισε τις δηλώσεις στον Τύπο, με ατάκες όπως «δεν πρέπει να κρινόμαστε από το μέγεθος του στήθους μας ή το σχήμα του σώματός μας» ή «Κατανοώ ότι, ως ορθόδοξοι Εβραίοι, έχουν συγκεκριμένες απόψεις για το πώς πρέπει να ντύνεται μια γυναίκα. Αλλά ως εργοδότες δεν έχουν δικαίωμα να επιβάλουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις πάνω στις εργαζόμενες».

Όπως καταλαβαίνετε, η Λόρεν απλά κάθεται τώρα και περιμένει το ποσό που θα της εκδικάσουν τα αμερικανικά δικαστήρια, τα οποία σε αυτά τα θέματα είναι πάντα υπερευαίσθητα!

Από τον ξένο τύπο πάντως, μόνο η αριστερής οπτική Guardian δείχνει να παίρνει τα μέρη μας. Μια γελοιογραφία τους σήμερα αναδεικνύει την κατάσταση στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας – τσολιάς στην γωνίτσα μια βάρκας θαλασσοδαρμένης, έτοιμης για να βυθιστεί. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ως σαδίστρια ντομινατρίξ, στο κέντρο της βάρκας και γύρω της οι εταίροι ως μικρά στρουμφάκια. Η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη, η βάρκα μπάζει, αλλά η Μέρκελ κρατά ψηλά την κουρελιασμένη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεμένη στο κουπί της. «Σύμφωνοι τότε» λέει. «Τραβάμε όλοι μαζί κουπί για να διώξουμε τον Έλληνα». Κι ας πνιγούμε όλοι μαζί…

Τον ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδι

Keywords
Τυχαία Θέματα