Ξεπούλησε ήδη η LaFerrari!

Άσχημα νέα για τους φίλους της Ferrari, που σκόπευαν να παραγγείλουν μία LaFerrari. Ο Μarco Mattiacci, γενικός διευθυντής της Ferrari στις ΗΠΑ, αποκάλυψε σε μία τηλεοπτική εκπομπή, ότι όλες οι LaFerrari είναι ήδη «καπαρωμένες» από προνομιούχους πελάτες της ιταλικής μάρκας. Η ίδια η Ferrari

αρνήθηκε ωστόσο να πάρει επίσημα θέση στις δηλώσεις του Mattiacci, οι οποίες ωστόσο δεν ξενίζουν.

Η LaFerrari παρουσιάστηκε εφέτος τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και από την πρώτη στιγμή καταγράφηκε μεγάλο ενδιαφέρον επίδοξων αγοραστών για το υβριδικό μοντέλο των 963 ίππων. Έτσι θεωρείται πιθανόν να έχει εξαντληθεί ήδη ολόκληρη η παραγωγή των συνολικά 499 αυτοκινήτων, αν και το καθένα από αυτά κοστολογείται γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν, ότι η ζήτηση για τη LaFerrari οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα αποτελέσματα τελευταίων δημοπρασιών με αντικείμενα σπάνιες Ferrari προηγούμενων δεκαετιών. Οι τιμές πώλησης των συγκεκριμένων κλασικών μοντέλων ανέρχονται πλέον σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, τα νούμερα είναι διψήφια. Γιαυτό και αρκετοί φίλοι της Σκουντερία βλέπουν απόκτηση ενός συλλεκτικού μοντέλου, όπως η LaFerrari, ως μία εξαιρετικά συμφέρουσα και αποδοτική επένδυση. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή!

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα