Υπάρχουν λόγοι…

1. Ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο φαβορί για τον εφετινό τίτλο και ο μόνος που μπορούσε να τον απειλήσει ήταν ο ΠΑΟΚ. Το έκανε μέχρι ενός σημείου, αλλά στη συνέχεια η ανωτερότητα των Πειραιωτών ήταν αποδεδειγμένη. Αυτό που θέλουν πλέον οι πρωταθλητές είναι μία νίκη επί του Δικεφάλου για να πιστοποιήσουν το αναμενόμενο.

2. Οι δύο ομάδες πιθανόν να συναντηθούν και στον τελικό Κυπέλλου, αν ξεπεράσουν τα εμπόδια των Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης.

Το αποψινό ντέρμπι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… μείνουν ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει του τελικού στο ΟΑΚΑ.

3. Ο ΠΑΟΚ έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, αφού κυνηγά το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ και συγκεκριμένα τη δεύτερη θέση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Δώνη θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο για να μην αφήσει τους Αρκάδες να απομακρυνθούν.

4. Πολλοί λένε ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι η ομάδα που… έρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτή που θα απειλήσει το «ερυθρόλευκο» κατεστημένο. Το αποψινό ντέρμπι έχει ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, αλλά και γιατί ο ομογενής επιχειρηματίας θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη.

5. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός και παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ήρθε με άνεση, οι εμφανίσεις της ομάδας προβληματίζουν και τα σφυρίγματα αποδοκιμασίας είναι συχνό φαινόμενο. Ποιος θα ήθελε, λοιπόν, ένα κακό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Ουδείς, είναι η εύλογη απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα