Υψηλόμισθη συγγενής πίσω από την κόντρα Ψυχάρη – Κακλαμάνη;

Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, εξαπολύει μεν νέα επίθεση στον εν ενεργεία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αφήνει όμως να εννοηθεί ότι θα είναι η τελευταίας, εκφράζοντας την ελπίδα, ότι «θα μας αφήσει ήσυχους ο έφεδρος της δημόσιας ζωής».

Στην εφημερίδα, δημοσιεύεται και η επιστολή του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος  κατηγορεί τον Σταύρο Ψυχάρη για επιδίωξη πολιτικής πόλωσης και κυβερνητικής αποσταθεροποίησης. Μάλιστα

όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «πρόκειται για την απεγνωσμένη προσπάθεια ορισμένων εκδοτών και τραπεζιτών, οι οποίοι δικαίως φοβούνται ότι οι επίτροποι που τοποθετούνται στις τράπεζες θ’ ανοίξουν και τις “ντουλάπες” με τους “σκελετούς” της διαχείρισης εκατοντάδων δισ. ευρώ. Και επιφυλάσσεται να γίνει αναλυτικότερος στο μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικά τα δύο σημειώματα που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Το Mega και η πολύ στενή συγγενής

Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,

Yπέθετα, ότι ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης, μετά τα όσα απεκαλύφθησαν και ο ίδιος ομολόγησε, θα απεσύρετο εις την εφεδρείαν. Ηθελέ τα κι έπαθέ τα, λοιπόν.

1.Για επαφές του τον καιρό της δικτατορίας με τη χούντα του Ιωαννίδη ομολόγησε

2 Για το πώς τρύπωσε στην Ένωση Κέντρου μας τα είπε – τον διόρισε ο Γέρος

3 Τα περί εφέδρου αξιωματικού τα μασάει…

Ερώτηση: ο εικονιζόμενος σε προεκλογική φωτογραφία του 1963-64 με το όνομα Α. Κακλαμάνης, τέως έφεδρος αξιωματικός, είναι άλλο πρόσωπο; Με σπαθολούρα, παρακαλώ!..

4 Μήπως θυμάται πότε επισκέφθηκε ξημερώματα στο σπίτι του τον εκδότη της «Αυριανής» και τον εκλιπάρησε να πάει πρωί πρωί στο Ειδικό Δικαστήριο και να παρακαλέσει, ο κ. Κουρής με τη σειρά του, τον πρώτο μάρτυρα εκείνης της ημέρας να πει δυο καλά λόγια για τον από τότε τέως υπουργόν (για την υπόθεση Κοσκωτά ο λόγος…).

Ατελείωτα θεατρικά μονόπρακτα συνθέτουν τον βίο και την πολιτεία τού Τέως τέως κ.λπ. Περιορίζομαι επί του παρόντος σε αυτά.

Οφείλω όμως μιαν εξήγηση στους αναγνώστες σας. Γιατί έχει τόσο μένος ο κ. Αποστόλης κατά των εκδοτών που μετέχουν στο Mega; Διότι απολύθηκε από τους… διαπλεκόμενους, λόγω της κρίσης, υψηλόμισθη πολύ στενή εξ αίματος συγγενής του.

Γι’ αυτό δεν είναι καλοί άνθρωποι οι δύο εκδότες που «διορίζουν τους πολιτικούς αρχηγούς». Αυτά και ελπίζω να μας αφήσει ήσυχους ο έφεδρος της δημόσιας ζωής.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αθηναίος Πολίτης

κακός άνθρωπος!

Είχε προηγηθεί η επιστολή του κ. Κακλαμάνη:

Ο «Αθηναίος πολίτης» κ. Στ. Ψυχάρης, εκδότης «των Νέων» και «του Βήματος» συνεχίζει να με υβρίζει και συκοφαντεί με δαπάνες των πολιτών που όλο και λιγότεροι, πλέον, αγοράζουν τις εφημερίδες του.

Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος στόχος του. Υπήρξαμε όλοι όσοι αντισταθήκαμε και το 1989 στην επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, διασυρμού και εξόντωσης του Ανδρέα Παπανδρέου.

Και είμαστε όλοι -πλην «Λακεδαιμονίων»- όσοι υπερασπιζόμαστε το ΠΑΣΟΚ και την ενότητά του στις επιθέσεις που δέχεται με σκοπό και πάλι τη διάλυσή του, την πολιτική πόλωση

Keywords
Τυχαία Θέματα