ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΑΕΡΗΔΕΣ ΓΙΑ …AIR CONDITION

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 37 βαθμούς Κελσίου, η σημερινή μέρα έχει χαρακτηριστικά τη ζέστη και τους αέρηδες, οι οποίοι σιγά σιγά θα εξασθενήσουν μέχρι αύριο Σάββατο.

Γενική πρόβλεψη για σήμερα Παρασκευή 22/6

Αναμένεται γενικώς αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικές προβλέψεις

Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός:

Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Δυτική Μακεδονία. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμοί Κελσίου. Στη Δ. Μακεδονία ο υδράργυρος θα βρίσκεται 2 με 3 βαθμούς πιο χαμηλά.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην Ήπειρο. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 17 έως και 37 βαθμοί Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 37 βαθμοί Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 33 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμοί Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα νότια τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις 

Αττική
Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με , στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμοί Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 20 μέχρι 36 βαθμοί Κελσίου.

Γενική πρόγνωση για αύριο Σάββατο 23/6 

Καιρός: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή με τη μέγιστη τιμή της να φτάνει τοπικά στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα