ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : Ο ΑΝΤΡΑΣ στο σπίτι, ο ΕΡΑΣΤΗΣ σε αντίσκηνο στην αυλή!

Είσαι παντρεμένος / η. Όμως, ξαναβρίσκεις τον χαμένο σου έρωτα μετά από 25 χρόνια. Μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να… ενωθείς και πάλι μαζί του;

Η Σου ΜακΛιν (Sue MacLean) πάντως,  έστησε αντίσκηνο στον Άλεξ Μακντόναλντ (Alex MacDonald) στην πίσω αυλή του σπιτιού της, δίχως ο σύζυγός της να το γνωρίζει!

Είσαι παντρεμένος / η. Όμως, ξαναβρίσκεις τον χαμένο σου έρωτα μετά από 25 χρόνια. Μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να… ενωθείς και πάλι μαζί του;

Η Σου ΜακΛιν (Sue MacLean) πάντως,  έστησε αντίσκηνο στον Άλεξ Μακντόναλντ (Alex MacDonald) στην πίσω αυλή του σπιτιού της, δίχως

ο σύζυγός της να το γνωρίζει!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η ιστορία τους μετράει πολλά χρόνια. Όταν η Sue δέχθηκε στο Facebook αίτημα για φιλία από τον Alex, τον σύντροφό της πριν 25 χρόνια, ήθελε να δει αν έχει καθόλου αλλάξει. Ο χρόνος είχε περάσει πάνω και από τους δύο, είχε αφήσει όμως ανέπαφα τα συναισθήματα.

Όταν και ο Alex συνειδητοποίησε τι ένιωθε, η σχέση τους έτρεξε με χίλια! Εκείνος εγκατέλειψε τη γυναίκα του και ζούσε σε μία… σκηνή στην πίσω αυλή της Sue, χωρίς ο τότε σύντροφός της να το γνωρίζει!

Ένα χρόνο μετά την επανένωσή τους, σήμερα το ζευγάρι έχει μετακομίσει σε δικό του σπίτι και σχεδιάζει το γάμο, μόλις ο Alex ολοκληρώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου του.

Είχαν πρωτοσυναντηθεί σε ντίσκο στο Inverness το 1985, όταν η MacLean ήταν 19 χρονών και ο MacDonald 16, αλλά ένα χρόνο αργότερα χώρισαν γιατί ο Alex πίστευε πως είναι πολύ μικρός για να κατασταλάξει στη σχέση του.

Τα χρόνια πέρασαν και οι Sue και Alex παντρεύτηκαν αλλά ο MacDonald δεν μπορούσε να ξεχάσει την αληθινή αγάπη του. Έτσι, κάποια στιγμή την έψαξε στο Facebook.

Η 47χρονη πλέον Sue εξομολογήθηκε πως τα πρώτα λόγια που της είπε ήταν “Μου έλειψες. Σε ψάχνω εδώ και 26 χρόνια!” Και παρότι ήταν παντρεμένος ενώ η MacLean βρισκόταν σε σχέση, κανόνισαν να συναντηθούν.

Η συνάντηση ήταν αρκετή για να αρχίσουν να σχεδιάζουν το κοινό πλέον μέλλον τους. Λίγες μέρες αργότερα ο MacDonald εμφανίστηκε στη δουλειά της και της είπε πως είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και δεν μπορούσε άλλο να ζει μακριά της.

Έφερε λοιπόν τη σκηνή του (!) και εγκαταστάθηκε στον κήπο της, χωρίς να το ξέρει ο σύντροφός της, για να μένει κοντά της μέχρι να μπορούν να ζήσουν μαζί.

“Το να μένει σε μία μικρή σκηνή, ειδικά μέσα στο κρύο του χειμώνα, μόνο και μόνο για να είναι κοντά μου, ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ κανείς για μένα”, λέει η MacLean.

Τρεις εβδομάδες αργότερα εγκατέλειψε τον σύντροφό της ενημερώνοντας τον με ένα σημείωμα στο τραπέζι της κουζίνας, πως επιστρέφει στον πρώην της!

Η MacLean είχε μία μεγάλη αποκάλυψη να κάνει στον MacDonald, τόσα χρόνια μετά: Έξι εβδομάδες αφότου χώρισαν το 1986 ανακάλυψε πως ήταν έγκυος, αλλά απέβαλε. “Σοκαρίστηκα. Ίσως να είχα μείνει κοντά της και να ζούσαμε τη ζωή μας μαζί με το παιδί μας”, είπε ο Alex.

Ο πρώην σύντροφος της McLean τη συγχώρεσε που τον εγκατέλειψε αν και, όπως

Keywords
Τυχαία Θέματα