ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ : "Δεν θα παντρευτώ επειδή περιμένω παιδί"

Έγινε γνωστή ως η “Αγγέλα” του “Παρά Πέντε”.

Η Αγγελική Λάμπρη, εδώ και χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Αντώνη Αγγελόπουλο, και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που είναι κοριτσάκι.

Έγινε γνωστή ως η “Αγγέλα” του “Παρά Πέντε”.

Η Αγγελική Λάμπρη, εδώ και χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Αντώνη Αγγελόπουλο, και περιμένουν το πρώτο τους

παιδί, που είναι κοριτσάκι.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την εγκυμοσύνη της και εξήγησε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της:

“Ό,τι έχει σχέση με το γάμο, το βαριέμαι αφόρητα. Και δεν ισχύει μόνο τώρα. Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου ντυμένη νύφη και ακόμη και όταν χρειάστηκε να φορέσω νυφικό εξαιτίας κάποιων ρόλων, δεν μου άρεσα καθόλου.

Με τον Αντώνη έτσι κι αλλιώς αισθάνομαι ότι είμαστε παντρεμένοι. Και το παιδί που έρχεται θα μας ενώνει για όλη μας τη ζωή. Αν λοιπόν λύσουμε κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του παιδιού, δεν θα παντρευτούμε καθόλου.

Στην εποχή μας ο γάμους μου φαίνεται ότι είναι κάτι παρωχημένο και ξεπερασμένο που θα προτιμούσα να το αποφύγω. Σκέφτομαι δηλαδή, ότι μπορεί να με βλέπουν και να τραγουδάνε: ‘Ωραία που είναι η νύφη μας’ και μου φαντάζει σαν μια θεατρική παράσταση στην οποία δεν θα ήθελα με τίποτα να παίξω”.

Αγγελική Λάμπρη
Keywords
Αναζητήσεις
αντωνης αγγελοπουλος αγγελικη λαμπρη, αγγελικη λαμπρη αντωνης αγγελοπουλος
Τυχαία Θέματα