ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ - ΦΙΚΟ : Μετανιωμένος επέστρεψε στην εγκυμονούσα σύντροφό του!

Τέλος καλά όλα καλά για τον Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balloteli) και τη Ραφαέλα Φίκο (Rafaella Fico), που μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, αποφάσισαν να ξανα γίνουν ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων, ο ποδοσφαιριστής λυπάται για όσα όσα προκάλεσε τους τελευταίους μήνες στη πρώην σύντροφο του και μετανιωμένος θέλει να τα ξαναβρούν.

Τέλος καλά όλα καλά για τον Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balloteli) και τη Ραφαέλα Φίκο (Rafaella Fico), που μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, αποφάσισαν

να ξανα γίνουν ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων, ο ποδοσφαιριστής λυπάται για όσα όσα προκάλεσε τους τελευταίους μήνες στη πρώην σύντροφο του και μετανιωμένος θέλει να τα ξαναβρούν.

“Λυπάμαι για όσα γράφτηκαν για τη σχέση μου. Δεν με ενδιαφέρει η σύντροφος μου να κάνει τεστ DNA. Απαιτώ να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και δεν θα με ακούσετε να ξαναμιλάω για αυτό το θέμα” ανέφερα χαρακτηριστικά ο άσσος του στρογγυλής θεάς.

Απ΄ ό,τι φαίνεται γούρι έφερε η τελευταία εμφάνιση της Ραφαέλα στη πασαρέλα με τη φουσκωμένη κοιλιά της. Σε λίγο καιρό θα χαίρεται τα δίδυμα που φημολογείται ότι κυοφορεί!

Ραφαέλα ΦίκοΜάριο Μπαλοτέλι
Keywords
Τυχαία Θέματα