ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ : Κόντρες δηλώσεων στο Facebook. Μάθε με ποιον

Πόλεμος… διαφωνιών στο διαδίκτυο.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Χρήστος Δάντης δέχθηκε κριτική από τους θαυμαστές του για την επικείμενη συνεργασία του με τον λαϊκό τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο. Τα σχόλια πήραν φωτιά κι εμείς διαβάσαμε όλο τον διάλογο, ως αδηφάγοι αναγνώστες του  Facebook.

Πόλεμος… διαφωνιών στο διαδίκτυο.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Χρήστος Δάντης δέχθηκε κριτική από τους θαυμαστές του για την επικείμενη συνεργασία του με τον λαϊκό τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο. Τα σχόλια πήραν φωτιά

κι εμείς διαβάσαμε όλο τον διάλογο, ως αδηφάγοι αναγνώστες του  Facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Δάντης κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφία που τον απεικονίζει με τον λαϊκό τραγουδιστή, τη στιγμή που έδιναν τα χέρια για τη συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας.

Στο μεταξύ, κοινοποίησε κι ένα προσωπικό του βίντεο με τον ίδιο να ερμηνεύει παλιές ροκ επιτυχίες. Αυτό, όμως, στάθηκε και η αφορμή να δεχθεί κριτική από θαυμαστή του.

Τον ρώτησε πώς μπορεί να ταιριάξει η ρόκ πλευρά του με έναν λαϊκό τραγουδιστή. Αμέσως ο Χρήστος Δάντης αποκρίθηκε με δικά του σχόλια αναφέροντας ότι:

“Η μουσική είναι μία φίλε μου, κι οι μουσικοί, είμαστε όλοι συγγενείς”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο θαυμαστής του συνέχισε τον διάλογο με ειρωνικό ύφος λέγοντάς του:

“Διαφωνώ, δε μπορώ να κατανοήσω κτλ. Αλλά περί ορέξεως... Απλά πιστεύω πως υπό άλλες συνθήκες δεn θα έκανες ούτε για πλακά τέτοιες συνεργασίες. Και όταν λέω υπό άλλες συνθήκες εννοώ μουσικές συνθήκες, όπου η μπουζουκοχαρτοπετσέτα δεν θα ήταν επικρατούσα. Αλλά αυτά αλλού…”

Ο τραγουδιστής όμως δεν το σχολίασε. Ωστόσο, σας παραθέτουμε το σχετικό βίντεο που είχε ανεβάσει στο Facebook , το οποίο και στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει η... διαφωνία.

Χρήστος Δάντης
Keywords
Τυχαία Θέματα