‘‘Δεν έχω τίποτα να χαρώ’’

17:40 8/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τη δημοσιότητα.

Ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνουμε, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να χαρεί με τίποτα: ‘‘Δεν

έχω τίποτα να χαρώ όταν γύρω μου είναι όλα σκοτεινά, μαύρα. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αποκομμένος από τους γύρω του. Ειδικά ένας καλλιτέχνης, που είναι εξ’ ορισμού ευαίσθητος δέκτης, ακόμα κι αν λόγω δουλειάς και επιτυχίας έχει φτιάξει κάποια χρήματα και δεν υφίσταται την κρίση όπως την υφίστανται κάποιοι εργαζόμενοι που πνίγονται άμεσα, απόλυτα και καταστροφικά από την οικονομική ισοπέδωση. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκτός κοινωνίας’’, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ‘‘Esquire’’.


Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τη δημοσιότητα.

Ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στην κατάσταση που βιώνουμε, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να χαρεί με τίποτα: ‘‘Δεν έχω τίποτα να χαρώ όταν γύρω μου είναι όλα σκοτεινά, μαύρα. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αποκομμένος από τους γύρω του. Ειδικά ένας καλλιτέχνης, που είναι εξ’ ορισμού ευαίσθητος δέκτης, ακόμα κι αν λόγω δουλειάς και επιτυχίας έχει φτιάξει κάποια χρήματα και δεν υφίσταται την κρίση όπως την υφίστανται κάποιοι εργαζόμενοι που πνίγονται άμεσα, απόλυτα και καταστροφικά από την οικονομική ισοπέδωση. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκτός κοινωνίας’’, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ‘‘Esquire’’.

Όσον άφορα τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε: ‘‘Δεν θέλω να το παίξω ανυποψίαστος, ως ένα βαθμό το περίμενα. Αλλά δεν θα άφηνα κάτι τέτοιο να διαμορφώσει μια καθοριστική απόφαση της ζωής μου. Ποτέ δεν είναι ευχάριστα τα σχόλια. Κάποια από αυτά που ακούγονται είναι και πρόστυχα, άρρωστα. Θεωρώ ότι ένα μέρος τους προέρχεται από διεστραμμένα και διαστροφικά μυαλά.’’

Τέλος, ο Μιχάλης δήλωσε ότι δεν έχει ‘‘ψωνιστεί’’ ποτέ: ‘‘Δεν ψωνίστηκα ποτέ, καθόλου. Αντίθετα, έχω δει παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και έχουν τέτοια συμπεριφορά, που, αν τα δω μπροστά μου, θέλω να τους ρίξω από το μπαλκόνι’’. 

Keywords
Τυχαία Θέματα