"Δεν με επηρέασε ψυχολογικά ο καρκίνος"

Μια συγκλονιστική συνέντευξη με δύναμή ψυχής και θάρρους έδωσε ο Τζώνη Καλήμερης στην εκπομπή ‘‘Όλα για την υγεία μου’’ μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τονίζοντας ότι η πρόσληψη σώζει ζωές.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έμαθε για την ασθένεια του και τον τρόπο που το αντιμετώπισε: ‘‘Ήταν το 2001,είχα τρίψει τη γάμπα μου σε ένα ξύλο είχα κάνει μια κοκκινίλα, η οποία δεν πέρναγε. Και με προβλημάτισε, πήγα κι έκανα βιοψία και έδειξε ότι είναι καρκίνος’’.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη με δύναμή ψυχής και θάρρους έδωσε ο Τζώνη Καλήμερης στην εκπομπή ‘‘Όλα για την

υγεία μου’’ μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τονίζοντας ότι η πρόσληψη σώζει ζωές.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έμαθε για την ασθένεια του και τον τρόπο που το αντιμετώπισε: ‘‘Ήταν το 2001,είχα τρίψει τη γάμπα μου σε ένα ξύλο είχα κάνει μια κοκκινίλα, η οποία δεν πέρναγε. Και με προβλημάτισε, πήγα κι έκανα βιοψία και έδειξε ότι είναι καρκίνος’’. Είπε και συνέχισε: ‘‘Μετά ξεκίνησα μία σειρά θεραπειών οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα. Η κυρία που μου έδωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι είναι κακό, μου είπε να σας συστήσω κάποιον ψυχολόγο δεν τον χρειάστηκα, δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Ίσως επειδή και στην οικογένειά μου είχαμε μία τέτοια ιστορία δεν με επηρέασε καθόλου’’ ανέφερε.

Επίσης εξομολογήθηκε τι ήταν το πιο σημαντικό που έκανε: ‘‘Το πιο σημαντικό ήταν ότι πήγα αμέσως στο γιατρό και δεύτερον και πιο σημαντικό που έκανα, αφού πέρασα μία διαδικασία πολλών προσπαθειών, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα , πήγα στην Αμερική και αντιμετώπισα το πρόβλημα κατευθείαν στη ρίζα του’’.

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν την ασθένεια: ‘‘Έχω μάθει πλέον ότι συνεχώς πρέπει να κάνουμε εξετάσεις ειδικά από μια ηλικία και μετά, ειδικά εμείς οι άνδρες, είναι σημαντικό’’.

Keywords
Αναζητήσεις
ογκος στην γαμπα, ογκιδιο στη γαμπα
Τυχαία Θέματα