ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ : Γιατί ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι

18:30 3/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται εν μέσω της καλοκαιρινής του περιοδείας άρχισε να δέχεται μηνύματα από δικούς του ανθρώπους και θαυμαστές του, οι οποίοι τον ρωτούσαν αν είναι καλά στην υγεία του!

Φαίνεται πως έχουν γίνει της μόδας τον τελευταίο καιρό τα κακόβουλα δημοσιεύματα που θέλουν γνωστούς καλλιτέχνες με υποτιθέμενα προβλήματα υγείας ή ακόμα και νεκρούς (όπως έγινε με την περίπτωση του Νότη Σφακιανάκη)!

Ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται εν μέσω της καλοκαιρινής του περιοδείας άρχισε να δέχεται μηνύματα από δικούς του ανθρώπους και θαυμαστές του, οι οποίοι τον ρωτούσαν

αν είναι καλά στην υγεία του!

Φαίνεται πως έχουν γίνει της μόδας τον τελευταίο καιρό τα κακόβουλα δημοσιεύματα που θέλουν γνωστούς καλλιτέχνες με υποτιθέμενα σοβαρά προβλήματα υγείας...

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης βρισκόταν καθ’ οδόν για τη Μεγαλόπολη, όπου θα παραχωρήσει συναυλία, όταν άρχισε να λαμβάνει ανήσυχα μηνύματα.

Ο ίδιος λοιπόν έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Φαίνεται πως κάποιος επιτήδειος ανέβασε παλιές φωτογραφίες με τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο, από παλιότερη επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που είχε κάνει.

Λογικό είναι οι δικοί του άνθρωποι και οι θαυμαστές του να ανησυχήσουν όταν τον βλέπουν στο κρεβάτι του πόνου.

Έτσι, ο Γιώργος έγραψε για να τους καθησυχάσει:

Γιώργος Τσαλίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα