ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ : "Δεν φτάνει ένα βίντεο, ούτε δύο, ούτε δέκα"

11:00 7/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Πολύς λόγος έχει γίνει για την “Ι am Hellene” Κατερίνα Μουτσάτσου και την “καμπάνια” της ενημέρωσης για την Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Η ίδια η ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για το πώς ξεκίνησε όλο το θέμα με τα βίντεο, εξήγησε γιατί συνεχίζει και τι θέλει να επιτύχει.

Πολύς λόγος έχει γίνει για την “Ι am Hellene” Κατερίνα Μουτσάτσου

και την “καμπάνια” της ενημέρωσης για την Ελλάδα μέσω διαδικτύου.

Η ίδια η ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για το πώς ξεκίνησε όλο το θέμα με τα βίντεο, εξήγησε γιατί συνεχίζει και τι θέλει να επιτύχει.

Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Μουτσάτσου στο kifissiaonline:

Τα τελευταία χρόνια έχετε επιλέξει την Αμερική ως τόπο διαμονής σας και έχετε πετύχει πολλά πράγματα. Ήταν η δύσκολη η απόφαση να φύγετε στο Εξωτερικό;

H απόφαση ήταν σχεδόν στιγμιαία. Ήταν από αυτές τις αποφάσεις που πρώτα τις παίρνεις και μετά τις σκέφτεσαι. Και μπορεί να τη σκέφτεσαι για χρόνια αργότερα. Περνάει ο καιρός, η ζωή σου έχει αλλάξει εντελώς, αλλά καμιά φορά ξανακοιτάζεις πίσω και συνειδητοποιείς ότι ολόκληρη η ζωή σου οφείλεται σ’ εκείνη τη στιγμή, και λες: “Πω πω, πως το έκανα αυτό τότε;” Η δυσκολία είναι αναδρομική. Τότε απλώς είχες την αδρεναλίνη της αλλαγής, του καινούργιου, και της πρόκλησης.

Θα θέλατε να μας πείτε 2 λόγια για την Επαγγελματική σας ζωή στην Αμερική;

Η επαγγελματική μου πορεία από τότε που πάτησα το πόδι μου στην Αμερική έπαψε να περιορίζεται μόνο στη δουλειά του ηθοποιού. Με το που ήρθα στο Λος Άντζελες άρχισα να γράφω. Αυτό άλλαξε τα δεδομένα του πως βλέπω τη δουλειά μου και τη ζωή μου γενικότερα. Με πολύ κόπο, διάβασμα, γράψιμο, εκμάθηση τεχνική κλπ. είμαι πια δημιουργικά ανεξάρτητη να παράγω από βίντεο ή διαφημιστικά μέχρι ταινίες μικρού ή μεγάλου μήκους. Συνεχίζω να είμαι διαθέσιμη σε προτάσεις σαν ηθοποιός, μέσω του ατζέντη μου, αλλά δεν είμαι το κλασσικό παράδειγμα “μαχόμενου ηθοποιού” του Χόλυγουντ που πάει από κάστινγκ σε κάστινγκ από το πρωί μέχρι το βράδυ και περιμένει την ευκαιρία. Αν καταφέρεις να έχεις απόλυτη αυτονομία στο να δημιουργείς, δεν υπάρχει χώρος για απόρριψη ή χρόνος για “περίμενε”. Η επαγγελματική μου ζωή εδώ, έχει να κάνει με δραστηριότητες σε όλα τα στάδια της παραγωγής, είτε είναι δικές μου παραγωγές είτε άλλων.

Πιστεύετε πως η Ελλάδα καλώς η κακώς οδηγεί τους νέους στο Εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή μιας και δεν δίνει πολλές ευκαιρίες στον Επαγγελματικό τομέα;

Πιστεύω ότι η Ελλάδα ουδέποτε έδινε πραγματικές ευκαιρίες. Αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό αυτό. Όταν είσαι νέος είναι καλό να φεύγεις αρκεί στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις βαθειά την επιθυμία και την ανάγκη να γυρίσεις. Αν φύγουμε όλοι, η Ελλάδα χάθηκε. Βέβαια, τώρα διανύουμε άλλες εποχές. Τώρα είναι που εγώ προσωπικά θα γύριζα στην Ελλάδα. Ίσως τώρα να παρουσιάζεται η ευκαιρία αλλαγής.Ίσως. Έχουμε σίγουρα πολύ δρόμο ακόμα βέβαια. Από που να ξεκινήσει κανείς να μιλήσει για το θέμα αυτό – ειδικά αυτές τις μέρες. Σκέφτομαι αφάνταστα αυτούς που έχουν

Keywords
Αναζητήσεις
χρουσαλα πόσο θα φτάσει ακόμη στην αμερικη, κατερινα μουτσατσου γαμος
Τυχαία Θέματα