ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : "Προσπαθώ η νυν σύντροφος να μην πληρώνει για την… πρώην"

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο Κώστας Σπυρόπουλος και μίλησε για το νέο του έρωτα, αλλά και για το διαζύγιο του με τη Μαρίνα Ασλάνογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως πάντα προσπαθεί σε μια νέα του σχέση, η νυν σύντροφος του να μην πληρώνει τα της… πρώην, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί απαραίτητο να μένει φίλος με τις πρώην συντρόφους του.

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα ο Κώστας Σπυρόπουλος και μίλησε για το νέο του έρωτα, αλλά και για το διαζύγιο του με τη Μαρίνα Ασλάνογλου.

Ο γνωστός

ηθοποιός ανέφερε πως πάντα προσπαθεί σε μια νέα του σχέση, η νυν σύντροφος του να μην πληρώνει τα της… πρώην, ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί απαραίτητο να μένει φίλος με τις πρώην συντρόφους του.

"Μου αρέσει όταν ο έρωτας έρχεται στη ζωή μου αβίαστα. Σε μια νέα σχέση, προσπαθώ η νυν σύντροφος μου να μην πληρώνει τα της… πρώην!

Θα χρεωθεί κάτι, αλλά χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν θεωρώ απαραίτητο να μείνεις φίλος με μια προηγουμένη σύντροφο. Τι να λέμε τα προσωπικά μας; Δεν είναι κομψό!" δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του με την Μαρίνα Ασλάνογλου, αποκάλυψε τα εξής: "Ο έρωτας είναι επικοινωνία, δεν είναι συναίσθημα. Δεν υπάρχει το "βαρέθηκα να κάνω έρωτα". Υπάρχει το "βαρέθηκα να επικοινωνώ".

Δεν σταματάει μια σχέση λοιπόν όταν χωρίζεις, αλλά όταν ολοκληρώνεται. Και το βιώσαμε. Ήταν αμοιβαίο και για τους δύο μας. Γιατί και το timing ήταν σωστό".

Κώστας ΣπυρόπουλοςΜαρίνα Ασλάνογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα