ΚΟΥΤΣΕΡ - ΜΟΥΡ : Σκάνδαλο μεγατόνων! Δεν υπήρξαν παντρεμένοι...

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ξεσπά ένα καινούριο σκάνδαλο για τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Νέα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει γίνει διαδικασία διαζυγίου.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ξεσπά ένα καινούριο σκάνδαλο για τη Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher). Νέα

δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει γίνει διαδικασία διαζυγίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος που το πρώην ζευγάρι δεν παίρνει διαζύγιο είναι ότι απλώς... δεν είναι παντρεμένοι! Πιο συγκεκριμένα, δεν θεωρούνται νόμιμα παντρεμένοι καθώς ο γάμος τους ήταν μια συμβολική τελετή της Καμπάλα -αίρεση στην οποία ανήκουν και οι δύο- και δεν υπάρχουν επίσημα σχετικά έγγραφα. Τέλος, κάτι τέτοιο δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, επιβεβαιωθεί επίσημα από κάποια από τις δύο πλευρές.

Ντέμι ΜουρΆστον Κούτσερ
Keywords
Τυχαία Θέματα