ΜΑΝΤΟΝΟ-ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ : Ζητούν να διωχθεί ποινικά η βασίλισσα της ποπ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μαντόνα και Ρώσων αξιωματούχων.

Αφού ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας την αποκάλεσε “πρώην πόρνη” και της συνέστησε να… φορά και κανένα εσώρουχο, έρχονται οι δηλώσεις ανωτέρου υπαλλήλου του δήμου της Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος ζητά να διωχθεί ποινικά η βασίλισσα της ποπ διότι παραβίασε έναν ρώσικο νόμο που απαγορεύει δημόσιες δηλώσεις που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μαντόνα και Ρώσων αξιωματούχων.

Αφού ο αντιπρόεδρος της Ρωσίας την αποκάλεσε “πρώην πόρνη”

και της συνέστησε να… φορά και κανένα εσώρουχο, έρχονται οι δηλώσεις ανωτέρου υπαλλήλου του δήμου της Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος ζητά να διωχθεί ποινικά η βασίλισσα της ποπ διότι παραβίασε έναν ρώσικο νόμο που απαγορεύει δημόσιες δηλώσεις που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία.

Η ποπ σταρ παραβίασε εσκεμμένα τη νομοθεσία σχετικά με την “γκέι προπαγάνδα” όταν ανέβηκε στη σκηνή σε λιμάνι της Βαλτικής Θάλασσας την Πέμπτη, όπως είπε ο Vitaly Milonov, μέλος του δημοτικού συμβουλίου στο πρακτορείο RIA Novosti.

H Μαντόνα και οι διοργανωτές θα έπρεπε να πληρώσουν πρόστιμο για τις “παράνομες” δηλώσεις σε μια συναυλία που είχε και θεατές 12 χρονών. Η διοίκηση της Αγίας Πετρούπολης δεν θα επιτρέψει “στην κοινωνία μας να ταϊστεί νερά του υπονόμου από την κουζίνα της κολάσεως της σατανικής αυτοκρατορίας”, συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Μαντόνα γδύθηκε μέχρι το σουτιέν για να αποκαλύψει στην πλάτη της την επιγραφή No Fear.

Μπροστά στο κοινό των 25.000 θεατών είπε ότι υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία και άλλους εναλλακτικούς τρόπους ζωής, ακόμα και αν οι νόμοι απαγορεύουν τέτοιου είδους δηλώσεις.

Μαντόνα
Keywords
Τυχαία Θέματα