Με έβαλε να πυροβολήσω τον αδεφό του

11:20 9/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Ως έναν μανιακό και παρανοϊκό άνθρωπο ο οποίος είχε τρελλαθεί από τα ναρκωτικά, παρουσιάζει τον Μάικλ Τζάκσον ο σωματοφύλακάς του ο οποίος αυτή την περίοδο διεκδικεί δικαστικά την πατρότητα του γιου του μεγάλου σταρ.

"Ο Μάικλ ήταν σε πόλεμο με τα αδέρφια του για πολλά χρόνια.

Ως έναν μανιακό και παρανοϊκό άνθρωπο ο οποίος είχε τρελλαθεί από τα ναρκωτικά, παρουσιάζει τον Μάικλ Τζάκσον ο σωματοφύλακάς του ο οποίος αυτή την περίοδο διεκδικεί δικαστικά την πατρότητα

του γιου του μεγάλου σταρ.

"Ο Μάικλ ήταν σε πόλεμο με τα αδέρφια του για πολλά χρόνια.

Προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιο των 500.000 δολαρίων για την επανένωση των Jackson 5 και μια περιοδεία τους", υποστηρίζει ο πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον και περιγράφει πως "τα πράγματα είχαν φτάσει στα όριά τους όταν ο Ράντι προσπάθησε μια μέρα να σπάσει τον κλοιό των σωματοφυλάκων του και να τον συναντήσει σε ένα σπίτι που νοίκιασε.

Ο Μάικλ διέταξε να τον πυροβολήσουμε" δήλωσε στη Sun.

Λίγες εβδομάδες πριν ο Φίντες είχε υποστηρίξει πως ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς Μάικλ ο δεύτερος (Μπλάνκετ) είναι δικό του παιδί.

"Μου είχε ζητήσει το σπέρμα μου γιατί ήθελε έναν γιο... πιο αθλητικού τύπου", έλεγε τότε ο πρώην σωματοφύλακας και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. 

Keywords
Τυχαία Θέματα