Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ : Μικρότερη ποινή αν κόψεις τα μαλλιά σου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα δικαστήριο στη Γιούτα προσφέρει ελαφρότερη ποινή σε ένα 13χρονο κορίτσι, αν δεχτεί να κόψει τα μαλλιά του!

Η άτακτη νεαρή, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη επειδή επιτέθηκε σε ένα 3χρονο κοριτσάκι και του έκοψε τα μαλλιά, όπως αναφέρει το MSNBC.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα δικαστήριο στη Γιούτα προσφέρει ελαφρότερη ποινή σε ένα 13χρονο κορίτσι, αν δεχτεί να κόψει τα μαλλιά του!

Η άτακτη νεαρή, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη επειδή επιτέθηκε σε ένα 3χρονο κοριτσάκι και του έκοψε τα μαλλιά, όπως αναφέρει το MSNBC.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο

Μάρτιο, η 13χρονη και μια φίλη της βρισκόταν σε ένα υποκατάστημα McDonald’s όπου συνάντησαν ένα τρίχρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν φίλες και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του. Οι δύο μεγαλύτερες φίλες τότε αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά του τρίχρονου κοριτσιού και ζήτησαν ένα ψαλίδι από τους υπάλληλους. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν κι έτσι τα δύο κορίτσια πήγαν σε γειτονικό μαγαζί και αγόρασαν ένα ψαλίδι. Μετά έκοψαν τα μαλλιά του τρίχρονου κοριτσιού.

Ο δικαστής αποφάσισε να καταδικάσει την 13χρονη με πρόστιμο και 276 ώρες κοινωνικής εργασίας. Προσφέρθηκε όμως να μειώσει την ποινή κατά 150 ώρες αν η μητέρα της συμφωνήσει να κόψει τα μαλλιά της κόρης της στο δικαστήριο.

Η μητέρα της 13χρονης θεώρησε τη συμφωνία συμφέρουσα και συμφώνησε, λέγοντας ότι “η τιμωρία είναι ανάλογη του εγκλήματος”.

Η 13χρονη έχει αντιμετωπίσει ξανά το δικαστήριο. Πρόσφατα κατηγορήθηκε για τηλεφωνική παρενόχληση μηνών σε μια συνομήλική της, την οποία απειλούσε με βιασμό!

Αμερική
Keywords
Τυχαία Θέματα