Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ : Γίνεται είδωλο για έφηβους Αμερικανούς!

10:30 2/8/2012 - Πηγή: Radar.gr

Ο μακελάρης του Κολοράντο, Τζέιμς Χολμς, σκόρπισε το θάνατο όταν εισέβαλε σε κινηματογράφο που πρόβαλε την ταινία “Dark Knight” πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος.

Κι όμως, αυτός ο διεστραμμένος τύπος αντιμετωπίζεται ως άλλος σταρ του Χόλιγουντ από εκατοντάδες έφηβους Αμερικανούς, που αυτοαποκαλούνται “Holmies”!

Ο μακελάρης του Κολοράντο, Τζέιμς Χολμς, σκόρπισε το θάνατο όταν εισέβαλε σε κινηματογράφο που πρόβαλε την ταινία “Dark Knight” πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος.

Κι όμως, αυτός ο διεστραμμένος

τύπος αντιμετωπίζεται ως άλλος σταρ του Χόλιγουντ από εκατοντάδες έφηβους Αμερικανούς, που αυτοαποκαλούνται “Holmies”!

Φορούν τα ρούχα που αγαπούσε, πίνουν το κρύο ρόφημα που συνήθιζε να απολαμβάνει, ζωγραφίζουν σκίτσα με πορτοκαλί μαλλιά, του γράφουν γράμματα λατρείας και υπόσχονται αιώνια αγάπη…

Μάλιστα, για να αποδείξουν την αρρωστημένη αγάπη τους στον Χολμς ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο ντυμένοι πάντα με καρό φανελένια πουκάμισα, που λέγεται ότι φορούσε κάτω από τη στολή του την ώρα του μακελειού, και μοιράζονται αγωνίες με άλλους φανατικούς οπαδούς.

Ένας από αυτούς μάλιστα εκφράζει το άγχος του γύρω από το περιεχόμενο επιστολής που θέλει να στείλει στον Χολμς “μόλις τέλειωσα το γράμμα μου. Σκέφτηκα πολλές ερωτήσεις που ήθελα να του κάνω. Τον ρώτησα λοιπόν αν θα μετενσαρκωνόταν και επέστρεφε ως ποτό, τι ποτό θα ήθελε να είναι”.

Άλλοι πάλι, αναρτούν σκίτσα του δολοφόνου και του γράφουν μηνύματα αιώνιας αγάπης, ενώ πολλά κορίτσια τον αποκαλούν “χαριτωμένο” και “καυτό”. “Πόσοι με κατακρίνουν επειδή βρίσκω τον Τζέιμς Χολμς καυτό; Θέλω να του γράψω γράμμα”, γράφει ένας χρήστης.

Σύμφωνα με ψυχολόγους η τάση ανθρώπων να έλκονται σεξουαλικά και να ερωτεύονται δολοφόνους δεν είναι σπάνια, καθώς υποφέρουν από υβριστοφιλία ή διαφορετικά από το σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ.

Στην περίπτωση του Χολμς λοιπόν, μέσα σε μόλις λίγες ώρες από το μακελειό στο Κολοράντο δημιουργήθηκαν δεκάδες σελίδες υπέρ του στο Facebook, στις οποίες ο 24χρονος περιγράφεται ως “παρεξηγημένος άνθρωπος”, “διασκεδαστής” και “μονάρχης”!

Τζέιμς ΧολμςΑμερική
Keywords
Τυχαία Θέματα