ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ : Δοκίμαζε εσώρουχα και ρωτούσε τους άνδρες ποιο να αγοράσει

Πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε σε κατάστημα πολυτελών εσωρούχων για να δοκιμάσει κορμάκι και κορσέ, τα οποία θα φορά στη νέα της επαγγελματική προσπάθεια.

Την στιγμή που βρισκόταν μπροστά από τον καθρέπτη για να δει εάν της πηγαίνει το κατακόκκινο δαντελωτό κορμάκι, έβαλε την πωλήτρια να την φωτογραφήσει και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter, ζητώντας τη γνώμη του κοινού της. 

Πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός βρέθηκε σε κατάστημα πολυτελών εσωρούχων για να δοκιμάσει κορμάκ και  κορσέ, τα οποία θα φορά στη νέα της επαγγελματική προσπάθεια.

Την στιγμή που βρισκόταν μπροστά από τον καθρέπτη για να δει εάν της πηγαίνει το κατακόκκινο δαντελωτό κορμάκι, έβαλε την πωλήτρια να την φωτογραφήσει και στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter, ζητώντας τη γνώμη του ανδρικού κοινού της. 

Έτοιμη να συμμετάσχει στο θρυλικό γαλλικό καμπαρέ "Crazy Horse", που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Λονδίνο,  η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook), πριν το μεγάλο γεγονός έσπευσε στα καταστήματα για να επιλέξει τα λάφυρα που θα στολίσουν υπέροχα τις φονικές της καμπύλες. 

Κέλι Μπρουκ
Keywords
Τυχαία Θέματα