"Ποιος δεν θέλει δίπλα του μια γυναίκα σαν την Έλενα"

19:55 8/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Για την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Ναταλία Γερμανού και το μέλλον του στο “Μες στην καλή χαρά” μίλησε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος.

Ο παρουσιαστής δήλωσε στην κάμερα της “Μεσημεριανής Μελέτης” ότι το κανάλι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένο με την εκπομπή και με την ομάδα που την απαρτίζει. Ωστόσο, δεν γνωρίζει αν θα είναι μέλος της ομάδας και την επόμενη σεζόν, καθώς δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τους ιθύνοντες

του Alpha.

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τις παρουσιάστριες της εκπομπής.

Για την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Ναταλία Γερμανού και το μέλλον του στο “Μες στην καλή χαρά” μίλησε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος.

Ο παρουσιαστής δήλωσε στην κάμερα της “Μεσημεριανής Μελέτης” ότι το κανάλι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένο με την εκπομπή και με την ομάδα που την απαρτίζει. Ωστόσο, δεν γνωρίζει αν θα είναι μέλος της ομάδας και την επόμενη σεζόν, καθώς δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τους ιθύνοντες του Alpha.

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τις παρουσιάστριες της εκπομπής. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις φήμες που θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να αποχωρεί, προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή, ο παρουσιαστής σχολίασε με νόημα: “Θα ήθελα την Έλενα δίπλα μου και στην επόμενη σεζόν. Ποιος δεν θα ήθελε μια γυναίκα σαν την Έλενα δίπλα του;”

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού; Ο Δημήτρης δήλωσε ότι την θαυμάζει για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής. “Υπάρχουν στιγμές αμηχανίας, τις οποίες ο κεντρικός παρουσιαστής οφείλει να αντιμετωπίσει. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε συμπαρουσιαστές της Ναταλίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα