ΣΤΑΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : "Πάλευα να κρατηθώ στη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο"

"Άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Η Σταρ Πελοπόννησος 2012 Ναταλία Λιαλιάτση-Οικονόμου, εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν μετά την νίκη της στα καλλιστεία, βρέθηκε στο κρεβάτι της εντατικής.

"Άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Η Σταρ Πελοπόννησος 2012 Ναταλία Λιαλιάτση-Οικονόμου, εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές

που έζησε όταν μετά την νίκη της στα καλλιστεία, βρέθηκε στο κρεβάτι της εντατικής.

"Επιστρέφαμε μ΄ένα φίλο μου από νυχτερινή διασκέδαση και ξαφνικά στη λεωφόρο Συγγρού ξέφυγε το αυτοκίνητο από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει στις ράμπες.

Το επόμενο που θυμάμαι είναι η εντατική. Έμεινα εκεί μια μέρα και στο νοσοκομείο 22 μέρες. Ήμουν χάλια. Ο Θεός με βοήθησε, καθώς είχα πάρα πολλά χτυπήματα και θα μπορούσα να μη ζω αυτή τη στιγμή", δήλωσε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "Espresso".

Από την πρώτη στιγμή, όπως, είπε ήταν στο πλευρό της η οικογένειας της, ενώ της στάθηκε πολύ και ο διοργανωτής των Πελοποννησιακών καλλιστείων Τάκης Παπαπαναγιώτου.

"Είμαι καλύτερα, αλλά έχω πολύ καιρό μπροστά μου μέχρι να γίνω όπως παλιά. Κάνω σχεδόν καθημερινά φυσικοθεραπείες στο πόδι μου και στο χέρι μου. Αναρρώνω ξαπλωμένη στο σπίτι. Η ζωή μου άλλαξε από τη μια στιγμή στη άλλη.

Από εκεί που ήμουν πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με τον τίτλο και είχα αρχίσει να κάνω όνειρα, ξαφνικά μέσα σε λίγα λεπτά όλα ανατράπηκαν και βρέθηκα στο νοσοκομείο να δίνω μάχη για τη ζωή μου. Παρ΄όλα αυτά, το ξεπέρασα γιατί είμαι αισιόδοξη. Γενικά είμαι δυνατός χαρακτήρας" ανέφερε το μοντέλο.

Ναταλία Λιαλιάτση Οικονόμου
Keywords
Τυχαία Θέματα