ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ο ΜΠΟΛΝΤΟΥΙΝ : Συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα

Άλλος ένας σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται στη χώρα μας, όχι όμως μόνο για διακοπές.

Ο Στίβεν Μπόλντουιν, γνωστός σε όλους για την ερμηνεία του στο "The Usual Suspects' (1995), έφτασε σήμερα 11/9 στο Λουτράκι και όπως αποκάλυψε ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Άλλος ένας σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται στη χώρα μας, όχι όμως μόνο για διακοπές.

Ο Στίβεν Μπόλντουιν, γνωστός

σε όλους για την ερμηνεία του στο "The Usual Suspects' (1995), έφτασε σήμερα 11/9 στο Λουτράκι και όπως αποκάλυψε ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός έφαγε στη παραδοσιακή ταβέρνα “Καλλίγευστο” απολαμβάνοντας την ελληνική Κουζίνα με θέα την παραλία, ενώ ήταν απόλυτα προσιτός στον κόσμο που ήρθε για να τον συναντήσει.

Αφού απόλαυσε τον παραδοσιακό μουσακά και άλλα ελληνικά εδέσματα, δήλωσε στο Lcitynews πως ήρθε στη χώρα μας στo πλαίσιο της δημιουργίας ενός είδους ντοκιμαντέρ (σύμπραξη 3 εταιριών παραγωγής, 2 ελληνικών και 1 αμερικάνικης) που θα ονομάζεται "Greek for a week".

To εν λόγω εγχείρημα έχει σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στη χώρα μας, μιας και θα αναφέρεται στα βήματα που ακολούθησε ο Απόστολος Παύλος στην Ελλάδα.

O Στίβεν Μπόλντουιν δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί στο παρελθόν ξανά τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα, τη Μύκονο και τη λίμνη Βουλιαγμένης και πως τη θεωρεί πολύ όμορφη με φιλόξενους ανθρώπους και πολύ ωραία κουζίνα.Πριν φύγει μάλιστα ρώτησε τι είναι το τσίπουρο γιατί δεν το είχε ξανακούσει και ήθελε να δοκιμάσει.

Στίβεν Μπόλντουιν
Keywords
Τυχαία Θέματα