"ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ" : Σε δημόσια φιλιά για πρώτη φορά

Εδώ και αρκετούς μήνες, τα “φιλαράκια” Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ έπαιζαν κρυφτό με τους παπαράτσι, προκειμένου να διαφυλάξουν το δεσμό τους, αρνούμενοι να επιβεβαιώσουν ότι είναι κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι.

Φαίνεται όμως ότι οι δύο χολιγουντιανοί σταρ βαρέθηκαν το κρυφτούλι και αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους σε κοινή θέα, χωρίς να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Εδώ και αρκετούς μήνες, τα “φιλαράκια” Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ έπαιζαν κρυφτό με τους παπαράτσι, προκειμένου να διαφυλάξουν το δεσμό τους,

αρνούμενοι να επιβεβαιώσουν ότι είναι κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι.

Φαίνεται όμως ότι οι δύο χολιγουντιανοί σταρ βαρέθηκαν το κρυφτούλι και αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους σε κοινή θέα, χωρίς να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Σήμερα μάλιστα απαθανατίστηκαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε πάρκο της Νέα Υόρκης, επιδεικνύοντας το φλογερό έρωτά τους και αδιαφορώντας πλήρως για τη δημόσια εκδήλωση των συναισθημάτων τους.

Οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια πρωταγωνιστούσαν καθόλη τη διάρκεια της βόλτας τους.

Μόνο κάποια επαγγελματικά τηλεφωνήματα που δεχόταν ο Kutcher διέκοπταν προς στιγμήν το love story τους.

Μετά τη βόλτα τους στο πάρκο, απόλαυσαν το φαγητό τους σε εστιατόριο της περιοχής.  

Για ακόμα μία φορά, η 29χρονη ηθοποιός κέντρισε τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Πιο όμορφη από ποτέ, δεν άφηνε ούτε λεπτό μόνο του τον σύντροφό της.

Και για να λέμε και την αλήθεια, καλά έκανε το κορίτσι! Δεν είναι να αφήνει μόνο του τον Κούτσερ, είναι τόσο περιζήτητος που ποτέ δεν ξέρει ποια θα της τον κλέψει!

Μίλα ΚούνιςΆστον Κούτσερ
Keywords
Τυχαία Θέματα