Τελικά ήταν γυναίκα!

23:40 8/5/2012 - Πηγή: Radar.gr

Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το... φύλο του Τζακ του αντεροβγάλτη, του φρικτού δολοφόνου που δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει το νέο βιβλίο του νομικού Τζον Μόρις.

Ο συγγραφέας θεωρεί ότι πίσω από την μάσκα του πιο στυγερού δολοφόνου όλων των εποχών, που έδρασε το 1888 δολοφονώντας με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου, κρύβεται η Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγος του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος

ύποπτος για τις δολοφονίες.

Στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά για το... φύλο του Τζακ του αντεροβγάλτη, του φρικτού δολοφόνου που δεν συνέλαβε ποτέ η Scotland Yard, παραθέτει το νέο βιβλίο του νομικού Τζον Μόρις.

Ο συγγραφέας θεωρεί ότι πίσω από την μάσκα του πιο στυγερού δολοφόνου όλων των εποχών, που έδρασε το 1888 δολοφονώντας με φριχτό τρόπο πέντε πόρνες στο Whitechapel του Λονδίνου, κρύβεται η Ουαλή Λίζλι Ουίλιαμς, σύζυγος του βασιλικού γιατρού Σερ Τζον Ουίλιαμς, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος ύποπτος για τις δολοφονίες.

«Η Λίζλι σκότωνε με οργή γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αφαιρούσε τις μήτρες γυναικών επειδή τις χρησιμοποιούσαν για να παρέχουν πληρωμένο σεξ, αντί να τεκνοποιήσουν», γράφει ο Μόρις. 

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι αν προσέξει κανείς τα στοιχεία των υποθέσεων, θα καταλήξει εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν γυναίκα. Κανένα από τα θύματα δεν είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ τα προσωπικά αντικείμενα ενός θύματος «είχαν αφαιρεθεί με καθαρά γυναικείο τρόπο», όπως είχε σημειωθεί σε εφημερίδα της εποχής.

Ο πρώτος φόνος (της 43χρονης Μέρι Αν Νίκολς) έγινε στις 31 Αυγούστου 1888 για να ακολουθήσουν η 47χρονη Ανι Τσάπμαν στις 8 Σεπτεμβρίου, η 44χρονη Λίζι Στράιντ στις 30 Σεπτεμβρίου, η 46χρονη Κάθριν Εντόουβς στις 30 Σεπτεμβρίου και η 25χρονη Μέρι Τζέιν Κέλι στις 9 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα