ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ : Στην Κυλλήνη η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα

14:00 8/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα βρίσκεται στην Ηλεία.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η πριγκίπισσα του Μαρόκου, που είναι σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Mohammed VI, βρίσκεται στην ξενοδοχειακή μονάδα της Grecotel στην Κυλλήνη, όπου και θα παραμείνει για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα βρίσκεται στην Ηλεία.

Ήδη από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η πριγκίπισσα του Μαρόκου, που είναι σύζυγος

του βασιλιά του Μαρόκου Mohammed VI, βρίσκεται στην ξενοδοχειακή μονάδα της Grecotel στην Κυλλήνη, όπου και θα παραμείνει για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.

Η πριγκίπισσα έμεινε για δύο εβδομάδες στην Κέρκυρα και δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από το πρόγραμμα των διακοπών της την Κυλλήνη. Άλλωστε και πέρυσι έκανε διακοπές στην περιοχή μαζί με τον γιο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, μαζί με τον διάδοχο του θρόνου, τον 8χρονο γιό της, η Λάλα Σάλμα είχε καταλύσει στην ξενοδοχειακή μονάδα της «Grecotel» στα Λουτρά Κυλλήνης.

Η Λάλα Σάλμα γεννήθηκε στο Ραμπάτ το 1978. Είναι κόρη του καθηγητή Μπενάνι, ενώ στα τρία της χρόνια έχασε την μητέρα της. Σπούδασε πληροφορική με πολλές διακρίσεις, έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο κατά του καρκίνου, ενώ είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αν και έγινε σύζυγος του μαροκινού βασιλιά η ίδια ποτέ δεν ανακηρύχτηκε βασίλισσα.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Λάλα Σάλμα
Keywords
Τυχαία Θέματα