Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά, που έχει υπογράψει πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές όπως “Το καφέ της Χαράς”, “Κωνσταντίνου και Ελένης” κ.α.

“Όταν διαβάζω υποψηφίους να εξηγούν γιατί αποφάσισαν “να ασχοληθούν με την πολιτική” αμέσως καταλαβαίνω ότι ανήκουν στο χώρο του δικομματισμού. Γιατί με την πολιτική δεν “ασχολείσαι”, δεν είναι επάγγελμα, ούτε χόμπι αλλά στάση ζωής...

Στη

Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός Άννα Χατζησοφιά, που έχει υπογράψει πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές όπως “Το καφέ της Χαράς”, “Κωνσταντίνου και Ελένης” κ.α.

“Όταν διαβάζω υποψηφίους να εξηγούν γιατί αποφάσισαν “να ασχοληθούν με την πολιτική” αμέσως καταλαβαίνω ότι ανήκουν στο χώρο του δικομματισμού. Γιατί με την πολιτική δεν “ασχολείσαι”, δεν είναι επάγγελμα, ούτε χόμπι αλλά στάση ζωής. Το να είσαι μέσα στα κινήματα είναι σύμφυτο με την έννοια του αριστερού. Το να κατεβαίνω υποψήφια είναι το ίδιο με το να κατεβαίνω στο Σύνταγμα, με το να είμαι στα ΔΣ του σωματείου μου, με το να διαδηλώνω” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Χατζησοφιά είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων και ήταν ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις εκλογές του 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα