ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ : Η περιπέτειά του στην Αυστραλία

Μετά από δεκαοκτώ χρόνια ο Ζαφείρης Μελάς βρίσκεται στην Αυστραλία για τέσσερις εμφανίσεις σε Μελβούρνη και Μπρίσμπαν.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση που βρίσκομαι στην Αυστραλία και κοντά στους ομογενείς. Μετά από δεκαοκτώ χρόνια βρίσκομαι ξανά για τέσσερις εμφανίσεις.

Μετά από δεκαοκτώ χρόνια ο Ζαφείρης Μελάς βρίσκεται στην Αυστραλία για τέσσερις εμφανίσεις σε Μελβούρνη και Μπρίσμπαν.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση που βρίσκομαι στην Αυστραλία και κοντά στους ομογενείς. Μετά από δεκαοκτώ χρόνια βρίσκομαι

ξανά για τέσσερις εμφανίσεις.

Τώρα όμως θα ήθελα να ξεκλέβω λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις μου προκειμένου να μπορέσω να δω και κάποιους φίλους τους οποίους έχω αποκτήσει μετά από τόσες επισκέψεις μου στην Αυστραλία”, δήλωσε ο τραγουδιστής στην Espresso.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα, ο Ζαφείρης Μελάς είχε μια μικρή περιπέτεια κατά την άφιξή του στην Αυστραλία. Παραλαμβάνοντας τα μουσικά όργανα, είδαν ότι κάποια είχαν σπάσει, γεγονός που χάλασε προς στιγμήν τη διάθεση του τραγουδιστή. Ωστόσο, τα όργανα αναμένεται να αντικαταστήσει η αεροπορική εταιρεία που φέρει και την ευθύνη.

Κατά τα άλλα ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να καταπλήξει τους ομογενείς και δέχτηκε αρκετά θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο και περιμένει τη στιγμή που θα δει από τους μεγαλύτερους μέχρι και τους νεότερους να χορεύουν ελληνικά.

Ζαφείρης Μελάς
Keywords
Τυχαία Θέματα