ΖΗΝΑ – ΛΥΡΑΣ : Διήμερο στο Κατάκολο

Οικογενειακές διακοπές και συναυλίες έχει αυτό το καλοκαίρι για την Πέγκυ Ζήνα η οποία κάνει διακοπές με το σκάφος του συζύγου της και έχουν μαζί τους και την μόλις λίγων μηνών κόρη τους.

Η Πέγκυ Ζήνα, σύμφωνα με το Ilialive.gr, μετά την εμφάνισή της στην Κουρούτα, συνέχισε με το σκάφος στο Ιόνιο και έφτασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Κατάκολο όπου ο σύζυγός της έδεσε το σκάφος στη μαρίνα.

Οικογενειακές διακοπές και συναυλίες έχει

αυτό το καλοκαίρι για την Πέγκυ Ζήνα η οποία κάνει διακοπές με το σκάφος του συζύγου της και έχουν μαζί τους και την μόλις λίγων μηνών κόρη τους.

Η Πέγκυ Ζήνα, σύμφωνα με το Ilialive.gr, μετά την εμφάνισή της στην Κουρούτα, συνέχισε με το σκάφος στο Ιόνιο και έφτασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Κατάκολο όπου ο σύζυγός της έδεσε το σκάφος στη μαρίνα.

Το πρωί του Σαββάτου η γλυκιά Πέγκυ έβγαλε μια βόλτα το παιδί της με το καρότσι στην αγορά του Κατακόλου και μετά μαζί με το σύζυγό της απόλαυσε τον καφέ της σε γνωστή καφετέρια όπου και απαθανατίστηκε από το ilialive.

Το διήμερο πέρασε με βόλτες με το σκάφος και βουτιές σε κοντινές ακτές.

Το βράδυ του Σαββάτου η Πέγκυ Ζήνα οδικώς μετέβη στην Καλαμάτα όπου τραγούδησε σε μεγάλο club για να επιστρέψει αμέσως μετά στο Κατάκολο και να απολαύσει εκεί και την Κυριακή.

Γιώργος ΛύραςΠέγκυ Ζήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα