Audi Q3 Sportback με απόδοση έως 400 άλογα

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η πλήρης αποκάλυψη του Audi Q3 Sportback, με τους Γερμανούς να εξελίσσουν ήδη και την ισχυρότερη εκδοχή του.

Η γκάμα της 2ης γενιάς του Q3 αναμένεται να ενισχυθεί σύντομα μια νέα έκδοση, η οποία θα προτάσσει έναν πιο κουπέ χαρακτήρα. Έτσι, το Q3 Sportback, όπως θα είναι η ονομασία του, θα διαθέτει πιο δυναμικό πίσω τμήμα με τις πληροφορίες να θέλουν πολλά κοινά γνωρίσματα με τα Q8 & E-tron. Όπως είναι φυσικό, το γερμανικό premium compact SUV

θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος από το υπάρχον Q3 (αναμένεται να φτάσει στα 4.500 χλστ.). Επίσης, λόγω της κεκλιμένης πίσω οροφής περιμένουμε μικρότερο σε χωρητικότητα πορτ παγκάζ κάτω από τα 530 λίτρα.

Στο εσωτερικό του Q3 Sportback η σχεδίαση θα παραμείνει αυτούσια με αυτή που γνωρίσαμε μέσα από τη δεύτερη γενιά του Q3, με τη μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής των 9,2 ιντσών να παραμένει στο κέντρο του ταμπλό. Η κίνηση θα περνά και πάλι στους εμπρός ή στους 4 τροχούς και η βάση των μηχανικών συνόλων θα ξεκινά με τον 1,5 τούρμπο βενζινοκινητήρα των 150 ίππων. Μέσα στο 2020, μάλιστα, η Audi θα προσθέτει στην γκάμα του Q3 Sportback και μια plug in υβριδική έκδοση (θα προσφέρει αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια 50 χιλιόμετρα).

Τέλος, στην κορυφή της γκάμας θα το τοποθετηθεί το RS Q3 Sportback το οποίο θα εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων απόδοσης 400 ίππων.

The post Audi Q3 Sportback με απόδοση έως 400 άλογα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Audi Q3 Sportback,400