Αφιερωμένη στη Μαρία ντε Βιγιότα η πολ

09:25 8/7/2012 - Πηγή: NewsAuto

Στην άτυχη Μαρία ντε Βιγιότα αφιέρωσε τη πρώτη φετινή του πολ ποζίσιον ο Φερνάντο Αλόνσο. Στη καλύτερη στιγμή (σε ότι αφορά Σάββατα), ο Ισπανός δεν ξέχασε τη συμπατριώτισσα του που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η 32χρονη βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, έχοντας δυστυχώς χάσει το δεξί της μάτι. Και στο Σίλβερστοουν, πολλοί οδηγοί έχουν στα κράνη τους το έμβλημα της Βιγιότα.

Ο Αλόνσο λοιπόν δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών του γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας: «Πρώτα

από όλα θέλω να αφιερώσω την πολ στην Μαρία ντε Βιγιότα, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Αισθανόμαστε όλοι άσχημα αυτές τις ημέρες και οι σκέψεις μας είναι μαζί της. Η πρώτη θέση ήταν έκπληξη, διότι σε αυτές τις συνθήκες δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί. Αυτήν τη φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας. Προκρίθηκα οριακά στη τελευταία περίοδο των κατατακτήριων. Η σημερινή πολ ήταν σημαντική, αν και γνωρίζουμε ότι ήρθε σε περίεργες συνθήκες. Πρέπει να πάρουμε μια και σε στεγνό οδόστρωμα για να πούμε ότι έχουμε πραγματικά κλείσει τη διαφορά από τους καλύτερους ανταγωνιστές μας. Ελπίζω να έχουμε έναν βαρετό αγώνα, αφού ξεκινάω από την πρώτη θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα