Αυτό είναι το Hurtan Grand Albaycin που βασίζεται στο Mazda MX-5

Το Hurtan Grand Albaycin αποκαλύφθηκε συντομότερα από ότι περιμέναμε και δεν μπορούμε να πούμε πως εντυπωσιαστήκαμε για ένα μοντέλο που έχει βασιστεί στα μηχανικά μέρη του δημοφιλούς roadster της Mazda.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των η Hurtan είναι σε διαδικασία δοκιμών για το νέο της μοντέλο που βασίζεται στο Mazda MX-5, ήρθαν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Το Hurtan Grand Albaycin είναι το τελευταίο από μια σειρά μικρών σπορ αυτοκινήτων με ρετρό

αισθητική. Η Hurtan χρησιμοποιεί το Mazda MX-5 ND ως πλατφόρμα και προσθέτει στυλ αμαξώματος εμπνευσμένο από κλασικά σπορ αυτοκίνητα, Βρετανικής κυρίως προέλευσης. Σύμφωνα με την Hurtan, εμπνέεται από κλασικά που χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’30 έως τη δεκαετία του ’60 και μπορείτε να πείτε πως χάρη στα έντονα φτερά και στους ξεχωριστούς προβολείς, η εικόνα αυτή συμπληρώνεται.

Οι επιλογές κινητήρα είναι οι ίδιες με το μοντέλο της Mazda, που σημαίνει βασική επιλογή 1,5 λίτρων με 132 ίππους και ως κορυφαία εναλλακτική, λογίζεται αυτή με το δίλιτρο μοτέρ και τους 184 ίππους. Αυτό σημαίνει επίσης χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, καθώς και όλα τα στοιχεία εξοπλισμού που θα περίμενε κανείς από ένα MX-5. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα αρχίσει η Hurtan να δέχεται παραγγελίες για το Grand Albaycin, οπότε και θα έχει τη συμβατική υποχρέωση να ανακοινώσει και τιμές για το νέο ρετρό μοντέλο.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης: 

H Hurtan ξαναχτυπά: Ετοιμάζει νέο ρετρό μοντέλο βασισμένο πάνω στο Mazda MX-5

Mazda MX-5 1.5 SkyActiv soft top Vs Mazda Mx5 1.6 NA

Ένα πρωτότυπο της Mazda με τεχνητή νοημοσύνη

The post Αυτό είναι το Hurtan Grand Albaycin που βασίζεται στο Mazda MX-5 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα