Χαρούμενος και ατιμώρητος ο Vettel

Το απίστευτο σερί του Σεμπάστιαν στη Σουζούκα καλά κρατεί! Σε μία πίστα-πρόκληση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη pole position!

Αν και αυτή τέθηκε για αρκετές ώρες υπό αμφισβήτηση μιας και ο Γερμανός ήταν υπό εξέταση καθώς είχε «καθυστερήσει» τον Φερνάντο Αλόνσο. Τελικά οι αγωνοδίκες αρκέστηκαν στην επίπληξη άρα η 34η pole του 25χρονου επιβεβαιώθηκε.

«Ήταν καλό που πέτυχα αυτό το χρόνο στη πρώτη μου προσπάθεια, μιας και στη συνέχεια υπήρχαν κίτρινες σημαίες. Είχαμε απίστευτα καλή ισορροπία στο μονοθέσιο μας σήμερα και ένιωθα ένα με την πίστα.

Χρειαζόμασταν μόνο μία προσπάθεια ανά περίοδο, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ απολαυστικό να οδηγείς εδώ, με ένα μονοθέσιο που αποδίδει όπως θέλεις, ειδικά με χαμηλό φορτίο καυσίμου και φρέσκα ελαστικά. Είναι κάτι ξεχωριστό. Χθες δεν ήμουν πολύ ικανοποιημένος διότι έχανα χρόνο στον πρώτο τομέα της πίστας αλλά βρήκα τι έκανα λάθος και το έλυσα από τη πρωινή κιόλας περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα δοκιμάσει τόσα χρόνια αλλά αποδεικνύει πως ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις. Ο αυριανός αγώνας θα έχει ενδιαφέρον. Αυτή η πίστα καταπονεί πολύ τα ελαστικά, θα πρέπει λοιπόν να δουλέψουμε για να παραμείνουμε μπροστά», είπε ο Φέτελ που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στη κορυφή της βαθμολογίας!
[Gallery not found]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα