Η Prom Racing έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις!

Ένα γεμάτο τετραήμερο πέρασε για την φοιτητική ομάδα Prom Racing που εκπροσωπεί το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο μηχανολογικό διαγωνισμό Formula Student. Παρευρέθηκε στη Βραδιά του Ερευνητή το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου, ενώ από τις 28-30 Σεπτεμβρίου συμμετείχε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές γιορτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο 15ο  Motor Festival.

Στη Βραδιά του Ερευνητή, τα μέλη της Prom Racing ενημέρωσαν κυρίως τους μαθητές και εν δυνάμει μέλη της ομάδας

τα επόμενα χρόνια για το μονοθέσιο, τις τεχνικές προδιαγραφές, τις επιτυχίες, το νέο ερευνητικό project του ηλεκτροκίνητου μονοθεσίου αλλά και τις προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Μάλιστα, πλήθος μαθητών κάθισε μέσα στην Delia, το τελευταίο αγωνιστικό μονοθέσιο με το οποίο η Prom γύρισε την Ευρώπη και ανακηρύχθηκε στο top 10 σε τρεις κορυφαίους διαγωνισμούς το καλοκαίρι που μας πέρασε (Ουγγαρία, Αυστρία, Γερμανία) και για 0,02 sec. δεν «έσπασε» το παγκόσμιο ρεκόρ στο δυναμικό αγώνισμα του SkidPad που μετρά την πλευρική επιτάχυνση του μονοθέσιου.  Τα χαμόγελα της νέας γενιάς που έζησαν αυτή την εμπειρία ήταν απερίγραπτα! Ωστόσο, μετά από μια γεμάτη ημέρα έρευνας και καινοτομίας, η Prom Racing ήταν έτοιμη να ζήσει ένα ξεχωριστό τριήμερο στο Ο.Α.Κ.Α.

Το 15ο Motor Festival ήταν εντυπωσιακό, γεμάτο ταχύτητα, drift και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα. Η DELIA, παρόλο που δεν κατάφερε να «τρέξει» στην αρένα του Motor Festival, κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Ακόμα, σε όλη τη διάρκεια του event η Prom Racing μίλησε με ανθρώπους του χώρου για διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά του μονοθεσίου καθώς και με πιθανούς συνεργάτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στη φετινή απαιτητική  «ηλεκτρική» προσπάθεια των φοιτητών του ΕΜΠ. Το τριήμερο αυτό ,βέβαια, έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για την Prom Racing, η οποία μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία κέρδισε την 1η θέση στο διαγωνισμό «Δημοφιλίας», αποδεικνύοντας επάξια ότι έχει κερδίσει μια θέση στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η ομάδα βέβαια δεν έχει σταματήσει να εργάζεται, καθώς οι στόχοι που έχει θέσει για την φετινή χρονιά είναι υψηλοί. Τα μέλη της Prom Racing δουλεύουν καθημερινά πάνω στο σχεδιασμό του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου της ομάδας, του P20. Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media της ομάδας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις.

The post Η Prom Racing έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα