Η TopCar ντύνει την Mercedes-AMG G63

Για όσους θεωρούν πως η εικόνα της Mercedes G-Class χρειάζεται περισσότερο δυναμισμό η βελτιωτική εταιρία TopCar έφτιαξε ένα αισθητικό πακέτο με αρκετά αλμυρή τιμή.

Εάν κάτι δεν λείπει σίγουρα από την Mercedes-Benz G-Class αυ΄το είναι το στυλ και ο χαρακτήρας στην εμφάνιση. Ωστόσο αρκετές φορές ειδικά στο κοινό που εστιάζει στα πολύ ακριβά μοντέλα υπάρχουν αυτοί που επιζητούν

την εξατομίκευση.

Γι’αυτό το λόγο η TopCar δημιούργησε ένα αισθητικό πακέτο με αρκετά δυναμικό ύφος για την G-Class. Βέβαια δεν πρόκειται για κάτι φθηνό καθώς μόνο το body kit με τις προσθήκες σε φτερά και προφυλακτήρες, τι πλαϊνές ποδιές και άλλα διακοσμητικά στοιχεία φθάνει περίπου τα 20.000 δολάρια ενώ με την προσθήκη και διάφορων περιφερειακών όπως σπόιλερ οροφής, φώτα LED οροφής κ.α. το συνολικό κόστος κυμαίνεται στα 30.000 δολάρια.

Η λίστα όμως δεν σταματά εδώ καθώς η TopCar προσφέρει και την επιλογή της κατασκευής όλου του body kit από ανθρακονήματα με την λεπτομέρεια βέβαια πως σε αυτή την περίπτωση το κόστος φθάνει σχεδόν τις 45.000 δολάρια. Σαφώς και μιλάμε για πολλά χρήματα που μάλιστα αντιστοιχούν στο κόστος ενός καλού αυτοκινήτου όμως μην ξεχνάτε πως αρκετές φορές το κοινό στο οποίο απευθύνονται τέτοιες προτάσεις είναι αρκετά εκκεντρικό και έτοιμο για την υπερβολή.

The post Η TopCar ντύνει την Mercedes-AMG G63 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα