Η παρέλαση celebrities στο Grand Prix Μονακό

Δίχως κάθε αμφιβολία το Grand Prix του Μονακό αποτελεί ωδή στο οδηγικό θάρρος των πιλότων που πατούν γκάζι στη στενή αγωνιστική διαδρομή, με τις μπαριέρες εφιαλτικά κοντά, έτοιμες να τιμωρήσουν αυστηρά το παραμικρό λάθος. Όμως ειδικά στην Κυανή Ακτή, το βλέμμα στρέφεται συχνά πέρα από τους μονομάχους.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παρότι υπό τη διοίκηση της Liberty Media, η Formula 1

να προσπαθεί σταθερά και μεθοδικά να αποβάλλει εικόνες που αφορούν μικροσκοπικά μπικίνι στα καταστρώματα των γιοτ και προκλητικά ντυμένες (ή… γδυμένες) κυρίες στα paddock, παρότι ακόμα και τα grid girls κατήργησε, ακόμα δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πλήρως αυτή την εικόνα.

Έτσι και φέτος είδαμε καλλίπυγες κυρίες και φέτος είδαμε με πρωτοβουλία χορηγού του αγώνα gird girls (and boys) και φέτος είδαμε μία στρατιά από celebrities που προσπαθούσαν να επισκιάσουν τους πραγματικούς ήρωες αυτού του τετραημέρου. Από τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό, το χώρο της μόδας.

O Kimi Raikkonen με τον ηθοποιό Hugh Grant

Thanks Monaco.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on May 27, 2018 at 9:34am PDT

Το Top Model Bella Hadid ποζάρει δίπλα στην RB14

O… John Snow του Game of Thrones, κατά κόσμον Kit Harington, με τον Liam Cunningham που υποδύεται τον Sir Davos Seaworth στη δημοφιλή σειρά

Ο θρύλος του NFL, Tom Brady, πετάει τη μπάλα του ράγκμπι από το ένα γιοτ στο άλλο! Σε ρόλο παρουσιάστριας, το πρώην Spice Girl, Jeri Halliwell, που πλέον είναι κυρία Horner!

O Albert Hammond Jr της μπάντας The Strokes στο grid

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, έκλεψε τα βλέμματα στις απονομές

Με πρωτοβουλία του χορηγού του αγώνα, στο grid είδαμε grid boys & girls


O ηθοποιός Alfonso Ribeiro στο grid

Ο τενόρος Πλάσιντο Ντομίνγκο με τον Carlos Sainz Jr

Squad pic.twitter.com/7TiDJ4XMRm

Lewis Hamilton (@LewisHamilton) May 27, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα