Κερδίστε 4 Ευρώ για την αγορά βενζίνης ή πετρελαίου

Το ΘΕΜΑ κάνει πράξη την υπόσχεση που έδωσε πριν ένα χρόνο,στους αναγνώστες του: «μαζί θα περάσουμε την κρίση». Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή εκτός από την δωροεπιταγή των 6 ευρώ για τις αγορές του νοικοκυριού, σας προσφέρει μία δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 4 ευρώ για αγορά καυσίμων στα πρατήρια Shell.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που περνά η ελληνική οικογένεια την σημερινή εποχή της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, στην διάρκεια της οποίας και

το τελευταίο ευρώ έχει αξία.

Αναγνωρίζουμε πως μετά τα είδη του σούπερ μάρκετ το μεγαλύτερη πρόβλημα είναι τα καύσιμα. Όσο κι αν περιορίσαμε τις μετακινήσεις μας, ένα μεγάλο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, εξακολουθεί να πηγαίνει για βενζίνη ή πετρέλαιο κίνησης, ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Θεωρήσαμε λοιπόν υποχρέωση μας να κάνουμε φθηνότερα τα καύσιμα για τους αναγνώστες μας με τον ίδιο πρακτικό, άμεσο και ξεκάθαρο τρόπο όπως έγινε και με τις αγορές σας από τα καταστήματα Carrefour –Μαρινόπουλος όλους αυτούς τους μήνες.

Από αυτή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή θα βρίσκετε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος μια δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 4 ευρώ. Θα την κόβετε, θα την κρατάτε στην τσέπη σας και όταν θα πάτε σε ένα από τα εκατοντάδες πρατήρια Shell, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, για να βάλετε βενζίνη ή πετρέλαιο στο όχημα σας, θα την δίνετε και θα σας κάνουν την αντίστοιχη έκπτωση των 4 ευρώ.

Η έκπτωση υπολογίζεται έως και 16 λεπτά για κάθε λίτρο βενζίνης, ποσό που υπερκαλύπτει τις συνήθεις διαφορές τιμής που θα βρείτε από πρατήριο σε πρατήριο. Το κουπόνι ισχύει στα πρατήρια Shellμε την προϋπόθεση ότι θα βάλετε τουλάχιστον 25 λίτρα βενζίνης ή πετρελαίου κίνησης.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

Για περισσότερα διαβάστε  ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα