Σημαντική επένδυση από τη Honda

Η έναρξη της παραγωγής του νέου CRV σηματοδοτεί και ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα για τη Honda. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει ένα ποσό της τάξης των 333 εκατομμυρίων ευρώ στο εργοστάσιο της, στο Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας.

Αιτία για την απαραίτητα αυτή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, είναι τα νέα μοντέλα και οι νέοι κινητήρες που θα εισάγει

τα προσεχή χρόνια η Honda. Μέχρι το τέλος του 2012, η παραγωγή του εργοστασίου θα αγγίξει τις 183.000 μονάδες. Αυτός ο αριθμός είναι διπλάσιος συγκριτικά με τον αντίστοιχο της περυσινής χρονιάς ενώ στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει την ετήσια παραγωγή αυτοκινήτων στις 250.000 μονάδες ετησίως τα επόμενα 3 χρόνια.

Όπου επένδυση φυσικά, υπάρχουν και νέες θέσεις εργασίας, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από την πρόσληψη 500 νέων υπαλλήλων και στελεχών, οι οποίοι εκπαιδεύονται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εργαζομένων στις 3.500 άτομα.



Με το νέο επενδυτικό αυτό πρόγραμμα, που είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων δέκα ετών από την εταιρεία στο εργοστάσιο της Μεγάλης Βρετανίας, η Honda θα υποστηρίξει την προώθηση του νέου CR-V, του νέου Civic αλλά και του επίσης ολοκαίνουριου diesel κινητήρα 1.6 λίτρων που θα εφοδιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα