Συνεχίζει το προηγούμενο Clio

Μπορεί το νέο Clio να αρχίζει την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη, όμως η Renault αποφάσισε να δώσει παράταση ζωής στην τρίτη γενιά του σουπερμίνι της. Διατηρώντας ως όνομα το Clio Collection, ώστε να ξεχωρίζει από το νέο μοντέλο, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ως 3θυρο και ως 5θυρο. Δύο θα είναι οι διαθέσιμοι κινητήρες, ο 1.2 βενζίνης με ισχύ 75 PS και ο diesel αντίστοιχης απόδοσης.

Δύο

θα είναι και τα επίπεδα εξοπλισμού (Alize και Business). Οι τιμές στη Γαλλία θα αρχίζουν από τα 9.990 ευρώ, είναι όμως άγνωστο αν θα συνεχίσει να εισάγεται και στην Ελλάδα. Η έκδοση Alize περιλαμβάνει 4 αερόσακους, κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου, ραδιο-CD με MP3, ενώ η Business προσφέρει επιπλέον σύστημα πλοήγησης, cruise control, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

Η τρίτη γενιά του Clio μετρά σχεδόν 2,4 εκατ. πωλήσεις, από το 2005 (όταν και λανσαρίστηκε) μέχρι σήμερα. Το Clio Collection θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο Φλιν της Γαλλίας και – μέχρι τον Μάρτιο του 2013 – στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας.





Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα