Ταχύτερος ο Norris, προβλήματα για τη Mercedes στις δοκιμές της F1

Ο Lando Norris σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη ημέρα του δεύτερου χειμερινού τεστ εξέλιξης της Formula 1, που διεξάγεται στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο ταλαντούχος οδηγός της McLaren ήταν μόλις 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος της Red Bull

του Pierre Gasly, είδε όμως και δύο φορές την MCL34 να ακινητοποιείται στην άκρη της πίστας.

Το πρωί με πρόβλημα απώλειας υδραυλικής πίεσης που του στέρησε περίπου 100 λεπτά δράσης ενώ το απόγευμα, σταμάτησε ξανά στη στροφή 2, περίπου 20 λεπτά πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο καλύτερος χρόνος του Βρετανού οδηγού ήρθε με τη C4 γόμα της Pirelli.

Όσο για τον Gasly, ήταν ταχύτερος το πρωί μέχρι που λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας εκτοπίστηκε από την κορυφή από τον Antonio Giovinazzi της Alfa Romeo Racing ενώ το απόγευμα συνέβη το ίδιο με τον Norris.

He led the way on lap times, and sometimes on track too

19 days until more on-track jostling like this in Melbourne! #F1 #F1Testing pic.twitter.com/AojiXmBvB8

Formula 1 (@F1) February 26, 2019

Πάντως ο χρόνος του σημειώθηκε με τη C3 γόμα της Pirelli ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ήταν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο κάτω από την καλύτερη επίδοση της Red Bull στο πρώτο τεστ.

Ο Sebastian Vettel επικεντρώθηκε σε προσομοιώσεις μεγάλων αποστάσεων, αξιολογώντας τόσο τη C3 όσο και τη C4 γόμα.

We were joined by another member of the #McLarenFamily at #F1Testing today. Great to see you, @alo_oficial! pic.twitter.com/B0knCbvHmI

McLaren (@McLarenF1) February 26, 2019

Όσο για τη Mercedes, δοκίμασε νέο αεροδυναμικό πακέτο και παρότι ο Lewis Hamilton κάλυψε το πρωινό πρόγραμμα με προσομοιώσεις μεγάλων αποστάσεων με τις γόμες C2 και C3 και χωρίς προβλήματα, το απόγευμα όπου και παρέδωσε τη σκυτάλη στον Valtteri Bottas, δεν κύλησε το ίδιο ομαλά.

Ο Φινλανδός αντιμετωπίσε πρόβλημα πίεσης λαδιού στην W10 στον γύρο εξόδου από τα pit. Η γερμανική ομάδα άλλαξε υβριδική μηχανή στο μονοθέσιο του, με αποτέλεσμα να προλάβει να κάνει μόνο 6 γύρους πριν το τέλος της ημέρας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

The post Ταχύτερος ο Norris, προβλήματα για τη Mercedes στις δοκιμές της F1 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα