Βραβεία σχεδιασμού για την Porsche

00:55 3/7/2012 - Πηγή: NewsAuto

Μία ιδιαίτερη διάκριση έλαβε η ομάδα σχεδιασμού Style Porsche. Πρόκειται για τον τιμητικό τίτλο «red dot: design team of the year 2012» που ανήκει πλέον στην 80μελή ομάδα του Μίκαελ Μάουερ.

Ο Γερμανός είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Porsche

εδώ και οκτώ χρόνια και μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν τη ταυτότητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επιδιώκοντας παράλληλα να διατηρήσουν όλα τα παραδοσιακά στοιχεία των μοντέλων της.

Δύσκολο επίτευγμα που είχε ως πιο πρόσφατο πεδίο εργασίας τη νέα Porsche 911 Carrera. Μάλιστα γη πιο πρόσφατη εκδοχή του θρυλικού μοντέλου που μετράει ήδη μισό αιώνα ζωής, κέρδισε και τον τίτλο «red dot: best of the best 2012».

«Το γεγονός ότι φέτος κερδίσαμε και τα δύο φημισμένα αυτά βραβεία γεμίζει υπερηφάνεια τόσο εμένα, όσο και την ομάδα μου. Αποδεικνύει ότι ακολουθούμε τη σωστή σχεδιαστική φιλοσοφία. Με τη δουλειά μας, φροντίζουμε ώστε η Porsche να διατηρεί πάντα το χαρακτήρα της, εδώ και πολλές δεκαετίες – από την 911 έως και το Cayenne. Στηριζόμαστε στις βασικές αξίες της μάρκας: παράδοση και καινοτομία, σπορ χαρακτήρας και λειτουργικότητα στην καθημερινή χρήση. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός, καθώς και η πεποίθηση ότι ο καλός σχεδιασμός πρέπει να είναι διαχρονικός, συνιστούν τη βάση της χαρακτηριστικής μας σχεδιαστικής γλώσσας Porsche», δήλωσε σχετικά ο Μάουερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα