58χρονος Αμερικανός, συλλέκτης… φαλλών! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό ότι τα πιο περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην μακρινή Αμερική. Έτσι, για άλλη μια φορά κάπου στην Αμερική συνέβη κάτι αρκετά παράξενο και… πρωτότυπο.

Ένας 58χρονος Αμερικανός είναι μανιακός συλλέκτης αντικειμένων που έχουν σχέση με το φαλλικό σύμβολο. Για όσους θα «τρέξουν» να τον χαρακτηρίσουν φρικιό ή ανώμαλο, σας πληροφορούμε ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος με μια συνηθισμένη δουλεία που του επιτρέπει να πληρώνει 850 δολάρια σε ενοίκιο και να αγοράζει οτιδήποτε έχει σχέση με το φαλλικό σύμβολο.

H φωτογράφος και blogger

Kyria Abrahams εισχώρησε στο «άβατο» του Phallus Palace, όπως το αποκαλεί ο ιδιοκτήτης του, απαθανάτισε την ιδιαίτερη αυτή συλλογή και έλυσε τη βασική απορία πολλών- γιατί κάποιος άνθρωπος επιλέγει να συλλέξει πέη; Απάντηση: Και γιατί όχι;

Η συλλογή φαλλών του 58χρονου Αμερικανού μετράει ήδη 24 χρόνια ιστορίας, αλλά ο ίδιος έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία σαν συλλέκτης. Ξεκίνησε μαζεύοντας τραπουλόχαρτα με τριφύλλια, μετά το έριξε στα «misters», οτιδήποτε δηλαδή έγραφε τη λέξη mister επάνω (Mister Coffee, Mister Clean, Mister T.), ύστερα συγκέντρωνε διαβολάκια και μετά κόμικς. Αλλά οι φαλλοί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, για τον μανιακό συλλέκτη. Πίσω στην περίοδο που η καθημερινότητα ήταν μόνο sex, drugs και rock’n’roll, η ιδέα του να δημιουργήσει μια τέτοια συλλογή, λέει πως τον γλύτωσε από την κατρακύλα. «Σπαταλούσα όλα μου τα λεφτά σε ναρκωτικά και ποτά. Τώρα τα ξοδεύω για φαλλικά έργα τέχνης», εξηγεί. «Η διαφορά ανάμεσα στους δύο εθισμούς είναι πως γλίτωσα το hangover και τα πέη είναι πάντα εκεί το πρωί όταν ξυπνάω».

Ο συλλέκτης λέει πως δεν ντρέπεται καθόλου για τη συλλογή- κάθε άλλο, απολαμβάνει το σοκ των ανύποπτων επισκεπτών. Το καλύτερο του είναι η αντίδραση των ντελιβαράδων, που μόλις ανοίγει την πόρτα και βλέπουν το φόντο, κάνουν ένα βήμα πίσω τρομοκρατημένοι. Ωστόσο, προτιμά να παραμένει ανώνυμος, γιατί βαριέται τον κάθε άσχετο που θα θέλει να δει τη συλλογή. «Είναι για λίγους κι εκλεκτούς, δεν είναι αξιοθέατο», ξεκαθαρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα