Aδωνις Γεωργιάδης: «Να παραιτηθούν όσοι υπουργοί έχουν αναστολές»

Είναι ο άνθρωπος των media. Ο πολιτικός που η αποχώρησή του από τον ΛΑΟΣ πλήγωσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη όσο καμία άλλη. Στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, είναι σίγουρος ότι η κυβέρνηση παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρει και, κάνοντας την αυτοκριτική του, δηλώνει στο «Π» ότι ντρέπεται που καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, φανατικός οπαδός του twitter, εύχεται μέσω του «Π» Καλό Πάσχα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και ζητά να παραιτηθούν όσοι υπουργοί διαφωνούν.

Δημοσιογράφος: Η κυβέρνηση, σύμφωνα με την εισήγηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. «Μην χαλαρώνετε» τους είπε ο Αντώνης Σαμαράς. Βλέπετε ότι θα γίνουν εκλογές; Αντέχει το παρόν σχήμα της τρικομματικής κυβέρνησης;


Α. Γεωργιάδης: Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το ότι αυτή η κυβέρνηση αντέχει. Σε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή, παρά τις Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν απώλειες, η κυβέρνηση βγήκε πιο δυνατή. Φυσικά, υπάρχουν μερικές αρρυθμίες, αλλά και ποια κυβέρνηση δεν έχει τέτοιες. Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι ούτε πρόκειται να γίνουν, αλλά ούτε πρέπει να γίνουν εκλογές. Θα ήταν έγκλημα, την ώρα που η Ελλάς αρχίζει να στέκεται στα πόδια της, να δημιουργήσουμε εκ νέου συνθήκες πολιτικής αστάθειας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο «Παρασκήνιο» που κυκλοφορεί σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα