Debate για την οικονομία στο Economist

Η πορεία του προγράμματος, η τελική συμφωνία με την ΤΡΟΙΚΑ αλλά και το θέμα των επίορκων δημόσιων υπαλλήλων είναι μερικά από τα θέματα στα οποία αναμένεται να αναφερθεί από το βήμα του economist, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην αναγκαιότητα να υπάρξει μία νέα

δυναμική επενδύσεων στην χώρα μας. Στο εξειδικευμένο ακροατήριο του συνεδρίου του economist ο Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί στις τελευταίες μεγάλες επενδύσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί (cosco – HP), προσθέτοντας ότι η Ελλάδα είναι – πλέον – ένας ασφαλής επενδυτικός προορισμός.

«Είπα πριν από αρκετούς μήνες ότι εγώ, ο ίδιος θα βγω για να φέρω μεγάλες επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα και αυτό έκανα», θα πει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του θα έχει να κάνει με το ενεργειακό και την πρόσφατη συμφωνία για τον αγωγό TAP. Ο Πρωθυπουργός θα ξεκινήσει την ομιλία του στις 20:00 το βράδυ.

Λίγες ώρες νωρίτερα στις 15:15 θα βρίσκεται στην ίδια αίθουσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος μεταξύ άλλων θα προσπαθήσει να αποδομήσει την συμφωνία με την τρόικα και αναμένεται να εξαπολύσει σφορδή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά προσωπικά.

Των Πάρι Κουρτζίδη – Σπύρου Παπαδάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα