Oι διαπλεκόμενοι ζουν τον μύθο τους στη χώρα του Σαμαρά!

Οι δανειστές μας φτύνουν κι εμείς υποδυόμαστε ότι βρέχει.
Πως αλλιώς να εξηγήσεις την διαπλεκόμενη αφασία της συγκυβέρνησης που οδηγεί μεγάλα γερμανικά περιοδικά στο να ασχολούνται με  πλούσιους συμπολίτες μας οι οποίοι-όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, από τους πιο συμπαθείς γόνους πλουσίων-παραδέχονται ότι έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό, η όπως περίφημος Πατίτσας του «Αβέρωφ» που λίγο πολύ δηλώνει ότι μας κάνει χάρη που κρατάει τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα.
Ο Πέτρος Κόκκαλης υποστηρίζει στο ίδιο περιοδικό ότι δεν φταίει αυτός

που γεννήθηκε πλούσιος εννοώντας προφανώς τον πλούτο του πατρός Κόκκαλη, ο οποίος με την Intralotσυμμετέχει στην διεκδίκηση του ΟΠΑΠ παρότι- όπως όλα δείχνουν- ο ΟΠΑΠ θα μείνει ως έχει- δηλαδή με τις γνωστές απόρρητες συμβάσεις για τις οποίες η Αριστέα Μπουγάτσου έχει κάνει του κόσμου τα ρεπορτάζ στης κουφής και τυφλής Δικαιοσύνης την πόρτα. 
Πιο εύκολα θα πάει σπίτι του ο Σαμαράς παρά θα πουληθεί ο ΟΠΑΠ σε σχήμα που δεν θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο η  Intralot. 
Βέβαια σ΄αυτόν τον διαγωνισμό η Intralot έχει πολλούς συμμάχους –ακόμη και ο ίδιος ο Σαμαράς όπως φάνηκε στην περίπτωση της πολιτικής νεκρανάστασης του Συμπιλίδη δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν.
Η δήθεν “προτίμηση του Σαμαρά” στον Μελισσανίδη είναι για τα μάτια του κόσμου. Στο τέλος κερδάει πάντα ο Ολυμπιακός
Όσο αφορά τους άλλους συμμάχους της Intralot δεν περνάει απαρατήρητη η έμμεση στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του οποίου χτυπιούνται περισσότερο για να μην πουληθεί ο ΟΠΑΠ παρά για το χαράτσι της ΔΕΗ και τους πολίτες που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια και ακόμη δεν έχει παρθεί σχετική απόφαση.
Την ίδια πρεμούρα για την μη πώληση του ΟΠΑΠ δείχνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και πολλοί από τους  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Τι σημασία κι αν παγκόσμιοι γερμανικοί, ρωσικοί, γαλλικοί, ισραηλινοί ακόμη και κινέζικοι κολοσσοί είναι ανάμεσα στους υποψηφίους αγοραστές του 33% του ΟΠΑΠ. Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι παίξε γέλασε.
Όταν ο Γιάννης Σπανουδάκης επιχείρησε να μοιράσει το παιγνίδι των παρόχων του ΟΠΑΠ φαγώθηκε εν μία νυκτί ενώ απ΄ότι διαβάζουμε στην «Αξία» και οΛουρόπουλος αισθάνεται αδιαθεσία τελευταία και είναι πιθανόν να παραιτηθεί. 
Η διαπλοκή είναι εδώ σε όλο της το μεγαλείο με όλα τα βαριά χαρτιά. Ήταν πάντα εδώ και εξακολουθεί να είναι ακόμη και σ΄αυτή τη συγκυρία που υποτίθεται ότι η Τρόικα ελέγχει το παραμικρό. 
Και δεν είναι μόνο ο Σωκράτης Κόκκαλης και η Intralot η οποία είναι η αφορμή για την δικαστική διαμάχη του ΟΠΑΠ με την συνεταίρο κυπριακή Glory Technology Ltd.
Όλα τα βαριά ονόματα της εγχώριας διαπλοκής κάνουν πάρτυ με την συγκυβέρνσηση Σαμαρά.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς για παράδειγμα με τις καλές προσβάσεις στον γερμανικό επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος εμφανίζονταν να καθυστερεί τους μισθούς και να απολύει εργαζόμενους από το ραδιόφωνό του, αίφνης πέρα από την-πιθανόν-προβλεπόμενη από το συμβόλαιο επαναγορά του ALPHA σπεύδει να αγοράσει (;) τους τίτλους
Keywords
Τυχαία Θέματα