Super League: «2 όλα» για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Άρης – Ολυμπιακός: 2-2
Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από τη νίκη του στο Μονπελιέ όμως ο Άρης από νωρίς του χάλασε τα σχέδια για μια εύκολη βραδιά. Μόλις στο 3o λεπτό ο Παπαστεριανός άνοιξε το σκορ παγώνοντας τους πρωταθλητές.

Όμως μέσα σε λίγα λεπτά ο Αμπτνούν ισοφάρισε μετά από πέναλτι (9) δίνοντας ένα γρήγορο ρυθμό στο πρώτο

μέρος. Ο Ολυμπιακός έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες (ειδικά με το Μήτρογλου) στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα ο Άρης που συχνά-πυκνά έβγαινε σε αντεπιθέσεις να ξαναπάρει προβάδισμα με τον Αγκάνθο στο 79΄, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε αμέσως με τον Χολέμπας (82΄).

ΟΦΗ – ΠΑΟ: 2-2
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Τοτσέ στο 8ο και τον Μαυρία στο 29ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν», με τους Κουτσιανικούλη (27΄) και Παπάζογλου (72΄). 

Οι ομάδες ξεκίνησαν δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψή τους στην εστία του Γουναρίδη, στο 8ο λεπτό, όταν από σέντρα του Χουχούμη και λάθος του Σόουζα ο Τοτσέ έκανε το 0-1 με προβολή. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου δεν πτοήθηκαν όμως και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 27΄ από νέο λάθος των αμυντικών του ΠΑΟ, αυτή τη φορά που εκμεταλλεύτηκε ο Κουτσιανικούλης, μπήκε «σφήνα» κι έκανε το 1-1.

Δύο λεπτά μετά όμως, ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε το προβάδισμα με γκολ του Μαυρία, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Μονιάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 72ο λεπτό, τέλος, ο Ζαχαράκης σέντραρε από δεξιά, στο μαρκάρισμα του Παπάζογλου βρέθηκε ο βραχύσωμος Μαρίνος και ο πανύψηλος Έλληνας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να ισοφαρίσει με καρφωτή κεφαλιά. 

Πηγή: www.lykavitos.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα