Tα ζώδια της Δευτέρας

Κριός

Τα κουραστικά δρομολόγια και η περιττές διαδρομές είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε σήμερα. Σκεφτείτε όμως πως έτσι διευκολύνετε μια κρίσιμη κατάσταση, ακόμα κι αν ρίχνετε λιγάκι τον εαυτό σας.

Προβληματισμός στα ερωτικά. Βρίσκεστε άραγε στο ίδιο σημείο που βρισκόσασταν όταν δεσμευτήκατε; Δεν υπάρχει λόγος να μένετε κάπου αν συναισθηματικά έχετε πετάξει μακριά.

Ταύρος

Η πορεία του Ποσειδώνα σας χαρίζει τύχη (ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν την αξίζετε καθόλου). Φροντίστε να διοχετεύσετε το θετικό αυτό κύμα στους τομείς που είναι προβληματικοί εδώ και καιρό,

όπως είναι ο επαγγελματικός και ο οικονομικός.

Τα ερωτικά πάνε πολύ καλά- ίσως είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

Δίδυμος

Αναβρασμός στα οικογενειακά, που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος. Το πρόβλημα είναι παρόν και πρέπει να επιλυθεί άμεσα προτού προκαλέσει παράπλευρες απώλειες. Μην αναβάλετε άλλο το καθήκον σας. Κάντε κάτι κι ας είναι και λάθος.

Θετικές εξελίξεις στις κοινωνικές σας επαφές- η επίδραση της Αφροδίτης σας κάνει εμφανώς πιο συμπαθείς σε ορισμένους κύκλους.

Καρκίνος

Μια μέρα στη δουλειά μπορεί να είναι πιο εποικοδομητική πνευματικά από δέκα μέρες άδειας. Σήμερα θα κάνετε κάποιες εντυπωσιακές και καθοριστικές διαπιστώσεις που θα συμβάλουν στην επίλυση αρκετών προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στον/στη σύντροφο, μάλλον τον/την έχετε παραμελήσει χωρίς να το αντιληφθείτε. Προλαβαίνετε να επανορθώσετε, αν κινηθείτε γρήγορα.

Λέων

Η απόσταση που έχετε δημιουργήσει ανάμεσα σε σας και τους άλλοτε κοντινούς σας ανθρώπους πλέον μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Ο Δίας σας βοηθάει να γεφυρώσετε τα χάσματα αλλά χωρίς τη δική σας θέληση δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και τα μάτια σας δεκατέσσερα. Τα ψιλά γράμματα παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα.

Παρθένος

Νιώθετε ότι θυσιάζεστε για κάποιο δικό σας πρόσωπο και το ψυχικό κόστος είναι μεγάλο. Σκεφτείτε όμως πως αν δεν άξιζε τον κόπο δεν θα υπερβαίνατε τον εαυτό σας κάθε φορά που αυτό σας χρειάζεται.

Ο κόπος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ανταμείβεται, μετά από μια μακρά περίοδο υποτίμησης της αξίας σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σας προκαλεί σύγχυση και χωρίς να το θέλετε στέλνετε αντιφατικά σήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σκεφτείτε λίγο την αντίδραση που θα προσδοκούσατε εσείς στη θέση του και πράξτε αναλόγως.

Ζόρι στα οικονομικά, που όμως είναι φυσιολογικό δεδομένων των συνθηκών. Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο- παλέψτε για ό, τι ονειρεύεστε.

Σκορπιός

Δώσατε μια υπόσχεση που δυσκολεύεστε να κρατήσετε και αυτό είναι δικαιολογημένο δεδομένων των συνθηκών κάτω από τις οποίες δεσμευτήκατε. Δεν σας αθωώνει όμως. Για ό, τι δεν μπορείτε να πράξετε ζητήστε τουλάχιστον συγχώρεση.

Εκπλήξεις στα ερωτικά- κάποιος σας σκέφτεται πολύ περισσότερο απ’ ό, τι νομίζατε τελικά. Επωφεληθείτε από τη συγκυρία.

Τοξότης

Η τύχη εννοεί τους

Keywords
Τυχαία Θέματα