Άδωνις: Ήμουν ασπίδα για τον Βενιζέλο

Ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με το επεισόδιο που προέκυψε μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και του Ευάγγελου Βενιζέλου

που κατέθετε στην Προανακριτική, δήλωσε: «Φαινόταν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε σκοπό να ξεκινήσει τις μπουνιές. Όταν σηκώθηκε από τη θέση του μπήκαμε μπροστά για να τον σταματήσουμε. Σηκώθηκε από τη θέση του, πέταξε το ποτήρι και έσπασε το μικρόφωνο. Άρχισε να κινείται προς τον κ. Βενιζέλο σα μαινόμενος ταύρος και έπρεπε να τον σταματήσουμε».

Παράλληλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες για όσα συμβαίνουν στην Προανακριτική, ενώ αναφερόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι έχει «πρόβλημα συμπεριφοράς».

«Κανένας άνθρωπος στη γη δεν μπορεί να αντέξει να είναι με την κα Κωνσταντοπούλου στο ίδιο δωμάτιο. Έχει τσακωθεί ακόμα και με τον άνθρωπο που μας φέρνει τον καφέ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει συνεχώς άσχετες ερωτήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα