Α.Γεωργιάδης:ο Κασιδιάρης δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα

Σε συνέντευξή του στον BHMA fm,με τους Βασίλη Χιωτάκη και Νότη Παπαδόπουλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η αποφάσεις  που θα ληφθούν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, όπου είναι και η επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup, θα είναι θετικές για την χώρα μας.

Αναφερόμενος στους τριγμούς που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ και στον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην κυβέρνηση αυτό το αρνητικό κλήμα για το κόμμα,δήλωσε ότι: “Αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ, δεν θέτουν σε κίνδυνο την κυβέρνηση στην παρούσα φάση” .

Αναφερόμενος στον  Μίμη Ανδρουλάκη, χαρακτήρισε την απόφασή του  να “πει το ναι” δύσκολη , όπως ήταν και για τον ίδιο τον Α.Γεωργιάδη το “οχι”.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές, θεώρησε ότι κανείς δεν θέλει την διακυβέρνηση της χώρα την προκειμένη χρονική στιγμή, πόσο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, λέγοντας χαρακτηριστικά: ” Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές. Κανένας δεν θέλει τη διακυβέρνηση, τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα”.

Για ανανδρία κατηγόρησε τον Η.Κασιδιάρη ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε επιτεθεί στη Λ.Κανέλη, λέγοντας: ” Θέλει να περάσει την εικόνα ότι είναι φοβερός μάγκας, ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Είναι ένας άνανδρος ο οποίος χτύπησε μια γυναίκα, που στα 35 του ζει με τους γονείς του, που δεν έχει δουλέψει μια μέρα και μου κάνει επίθεση επειδή δουλεύω από τα 19 μου”          

Από τα βέλη του βέβαια δεν ξέφυγαν ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος και η γυναίκα του Ε.Ζαρούλια, λέγοντας πως με βάση όσα λέει ο Η.Κασιδιάρης για τον ίδιο τότε και οι ίδιοι παίρνουν 16.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ ανέλυσε τι εισόδημα έχει ο ίδιος :   ”Παίρνουμε 6.400 ευρώ βουλευτική αποζημίωση – επικαλούμαι το στοιχείο που κατέθεσε ο κ. Γερμενής- επί 11 μήνες, γιατί δίνουμε έναν μισθό μέχρι το 2015 υπέρ του ταμείου για τη φτώχεια. Μέσος όρος 5.500 ευρώ. Επίσης, ψηφίσαμε να μπει ο μισθός στη φορολογική κλίμακα όπως των υπόλοιπων πολιτών. Αν ισχύουν όσα λέει ο κ. Κασιδιάρης, τότε το ζεύγος Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια παίρνουν συνολικά 16.000 ευρώ μηνιαίως!” 

Ενώ δήλωσε, όσον αφορά τα αναδρομικά που αναλογούσαν στους βουλευτές και τους δικαστικούς:

“Οι δικαστικοί έχουν πάρει (ο καθένας τους) αναδρομικά από 150.000 ευρώ μέχρι 400.000 ευρώ. Οι βουλευτές παρατηθήκαμε αναδρομικά από τη διεκδίκησή μας να πάρουμε τα αναδρομικά που μας αναλογούσαν.

Τέλος κάλεσε την Χρυσή Αυγή να καταθέσουν οι βουλευτές του κόμματος το μισθό τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ως μια πράξη καλής θέλησης. 

πηγή: tovima.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα